Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2010

1 130 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2010
French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2010

French Cooking

Classic Recipes and Techniques

Over 200 culinary techniques are demystified in this fully-illustrated and comprehensive guide to French gastronomy. Essentials of French Cooking offers the step-by-step kitchen... Číst víc

Nakladatel
Flammarion, 2010
Počet stran
512

Over 200 culinary techniques are demystified in this fully-illustrated and comprehensive guide to French gastronomy. Essentials of French Cooking offers the step-by-step kitchen techniques that are the secret to success... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Více o knize

Over 200 culinary techniques are demystified in this fully-illustrated and comprehensive guide to French gastronomy. Essentials of French Cooking offers the step-by-step kitchen techniques that are the secret to success.
The book opens with a guide to the fundamentals of cooking: knife techniques (chopping, slicing, paring), cooking methods (braising, grilling, frying, steaming, poaching, roasting), sauces and stuffings, eggs, and dough. Each method is explained in text and photographs; 24 are further clarified on the 90-minute DVD that accompanies the book. Organized into courses, 125 classic recipesquiche Lorraine, onion soup, tarte Tatinare simplified for the home chef and provide ample inspiration for mealtime. Each recipe is graded with a three-star rating so that the home chef can gauge its complexityand gradually expand their cooking abilities through experience. Eight recipes from Frances Michelin three-star chefs and culinary artisans offer the ultimate challenge. Cross references throughout to techniques, DVD footage, glossary terms, and complementary recipes make navigation easy. The volume is completed with practical resources: visual dictionaries of basic kitchen equipment; cuts of meat; types of herbs, grains, spices, pasta, dried beans; a glossary; conversion tables; and indexes of the recipes, main ingredients, and culinary techniques. With an introduction by the legendary French chef Paul Bocuse, this impressive volume is an essential guide for novice and established cooks alike.
Číst víc
Počet stran
512
Vazba
pevná vazba
Rozměr
145×280 mm
Hmotnost
2527 g
ISBN
9782080301468
Rok vydání
2010
Naše katalogové číslo
174688
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Flammarion
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Být odvážný neznamená to, že se nebojíte. Být odvážný znamená, že se bojíte, opravdu se bojíte, a stejně uděláte to, co je správné.“

Koralina - Neil Gaiman, 2014
Koralina
Neil Gaiman