Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
World of WarCraft 1 - Walter Simonson, Ludo Lullaby, Crew, 2013

219 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
World of WarCraft 1 - Walter Simonson, Ludo Lullaby, Crew, 2013
Přečtená
World of WarCraft 1 - Walter Simonson, Ludo Lullaby, Crew, 2013

World of WarCraft 1
Přečtená

Na pobřeží Kalimdoru se probírá muž, jehož paměť je čistá jako sklo – tak začíná epický příběh válečníka Lo’Goshe a jeho nezvyklých společníků Brolla Bearmantla a Valeery... Číst víc

4,3 7 hodnocení
1. díl série
World of WarCraft
Nakladatel
Crew, 2013
Počet stran
176

Na pobřeží Kalimdoru se probírá muž, jehož paměť je čistá jako sklo – tak začíná epický příběh válečníka Lo’Goshe a jeho nezvyklých společníků Brolla Bearmantla a Valeery Sanguinar.Vycházet s místními národy je téměř stejně těžké jako nepozabíjet se... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

219 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
World of WarCraft 1 - Walter Simonson, Ludo Lullaby, Crew, 2013
219 Kč

Více o knize

Oficiální komiksové zpracování fantasy ságy ze světa World of Warcraft.

Na pobřeží Kalimdoru se probírá muž, jehož paměť je čistá jako sklo – tak začíná epický příběh válečníka Lo’Goshe a jeho nezvyklých společníků Brolla Bearmantla a Valeery Sanguinar.Vycházet s místními národy je téměř stejně těžké jako nepozabíjet se navzájem, a tak nesourodá trojice na pouti za odhalením tajemství Lo’Goshovy minulosti brzy zkříží zbraně s Hordou i Aliancí!
Autorem scénáře je Walter Simonson (Thor), výtvarné stránky se zhostili Ludo Lullabi (Lanfeust Quest) a Sandra Hope (Americká liga spravedlnosti)!

Ohledně provázanosti s herním světem:
„Komiks je určený pro všechny milovníky fantasy, ale fanoušci her World of Warcraft si ho opravdu vychutnají,“ říká překladatel a fantasy autor Martin D. Antonín (Křivé ostří, Zelená, Daemonica). „Komiks je zasazen před zničující návrat Deathwinga, odehrává se přibližně v době datadisku Burning Crusade. Ve hře se mnohokrát stává, že se postavy během svých úkolů nějakého příběhu jen dotknou a hráč se nedozví jeho konec. Nebo se ho později dozví, ale jen zprostředkovaně - například krátkým vyprávěním postavy, která vzpomíná na to, co bylo před Kataklyzmem. To komiks napravuje. Dozvíte se například, jak to bylo s únosem krále Variana Wrynna. V druhém díle pak uvidíte jeho velký návrat do Stormwindu a souboj s lady Prestor (asi netřeba doplňovat, kým ve skutečnosti je) přímo v trůnním sále. Jistě si vzpomínáte, že zrovna tohle bylo možné před Kataklyzmem prožít jako postava - nyní to uvidíte z pohledu krále.

Mnoho zákoutí Azerothu komiks představuje do větší hloubky. Uvidíte, jak vznikla aréna v Dire Maulu. Dozvíte se něco o politickém boji bývalého vůdce taurenů Cairna s intrikánkou Magathou Grimtotem. Poznáte důvod šílenství, kterému propadali furbolgové ve Felwoodu a Winterspringu. V prvním díle navštívíte Thunder Bluff, Darnassus, Theramore i Orgrimmar. Setkáte se s tajemnou Aegwynn, bývalou Strážkyní, která se nyní stala rádkyní Jainy Proudmoore. Poznáte krále Variana nejen jako vládce Stormwindu, ale i jako sympatického přítele a nesmlouvavého válečníka - a pochopíte ho jako člověka.

Svět Warcraftu už je pro mnohé z nás druhým domovem - díky komiksu vám bude ještě bližší.“
Číst víc
Počet stran
176
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
168×258 mm
Hmotnost
475 g
Rok vydání
2013
Edice
WarCraft
Naše katalogové číslo
1123605
Jazyk
čeština
1. díl série
World of WarCraft
Nakladatel
Crew
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,3 / 5

7 hodnocení

4
1
2
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Neověřený nákup
22.7.2013
lol
parada naboku neprehliadnite akciu dve knihy za cenu vyzsiu ako ked si ich objednate osobitne :D
Číst víc

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis