Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Criminal - Ed Brubaker, Sean Phillips, BB/art, 2012

990 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Criminal - Ed Brubaker, Sean Phillips, BB/art, 2012
Criminal - Ed Brubaker, Sean Phillips, BB/art, 2012

Criminal

Poprvé a hned v reprezentativním vázaném vydání k nám přichází jedna z neoceňovanějších kriminálních sérií poslední dekády: Criminal Eda Brubakera a Seana Phillipse. Vítěz čtyř... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
BB/art, 2012
432 stran
6 hodin čtení

Poprvé a hned v reprezentativním vázaném vydání k nám přichází jedna z neoceňovanějších kriminálních sérií poslední dekády: Criminal Eda Brubakera a Seana Phillipse. Vítěz čtyř ocenění pro nejlepšího scenáristu, jakož i Eisnerovy ceny pro nejlepší novou.. Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Více o knize

Poprvé a hned v reprezentativním vázaném vydání k nám přichází jedna z neoceňovanějších kriminálních sérií poslední dekády: Criminal Eda Brubakera a Seana Phillipse. Vítěz čtyř ocenění pro nejlepšího scenáristu, jakož i Eisnerovy ceny pro nejlepší novou sérii za rok 2007.

Tato luxusní edice komiksu Criminal obsahuje první dva příběhy, Zbabělec a Lawless, spolu s mnoha bonusy, včetně esejí, ilustrací a článků popisujících okolnosti vzniku.

Každý zločinec má svůj příběh.
Leo Patterson je obezřetný profesionál s širokým odborným rejstříkem: kapesní krádeže, bankovní loupeže, přepadávání obrněných vozů. Jenže je možná dokonce až příliš obezřetný. Říkají o něm, že nikdy nevezme do ruky pistoli. Říkají o něm, že má strach. Říkají o něm, že je zbabělec. Ale teprve v případě ukázkově zpackaného loupežného přepadení, do něhož se zaplete spolu se zkorumpovanými policisty, se ukáže, že Leo nemá strach z vězení nebo ze smrti – ale z něčeho temnějšího, brutálnějšího... a daleko, daleko horšího.
Tracy Lawless si odsloužil v armádě svoje a teď se vrací domů. Ale do rodného města ho netáhnou nostalgické vzpomínky, ale pomsta. Někdo zabil jeho bratra. Někdo z vlastního gangu. A Tracy Lawless – tvrdý, brutální chlap s obličejem zohyzděným popáleninami – se vrací, aby se do bratrova bývalého gangu infiltroval a vraha vypátral. A zabil. Jenže nic není takové, jak se zdá.
Číst víc
Počet stran
432
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
181×265 mm
Hmotnost
1470 g
ISBN
9788074612121
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
137182
Jazyk
čeština
Nakladatel
BB/art
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

23.2.2022
Criminal
Brubaker a jeho Criminal mám úprimne rád. Teraz som sa k nemu po dlhom čase vrátil a musím povedať, že som bol rovnako nadšený, ako keď som knihu čítal po prvý krát. Ja síce takéto príbehy až tak veľmi nevyhľadávam, ale to neznamená, že ich nemám rád. Ten Noirový svet. To kriminálne podsvetie, kde existujú zaužívané pravidlá a kde sa zločin jedného môže hravo dotknúť života druhého človeka je v tomto zväzku dovedený do dokonalosti. Či už hovoríme o spôsobe rozprávania, o zápletkách alebo postavách. Všetko to dýcha životom. Je to obalené v perfektnej atmosfére Phillipsovej kresby a sú tam aj nejaké tie univerzálne myšlienky o tom, ako je svet na p... . Funkčné, zábavné a drsné. Lawless je moja obľúbená postava. Číst víc

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath