Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Kněz - Ken Bruen, BB/art, 2011

229 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kněz - Ken Bruen, BB/art, 2011
Kněz - Ken Bruen, BB/art, 2011

Kněz

Nové Irsko se utápí v penězích a vlastní chamtivosti. Lidé přestali dávno hledat útěchu u katolické církve. Ale vražda otce Joyce, jemuž ve zpovědnici galwayského kostela kdosi... Číst víc

5,0 2 hodnocení
5. díl série
Jack Taylor
Nakladatel
BB/art, 2011
224 stran
3 hodiny čtení

Nové Irsko se utápí v penězích a vlastní chamtivosti. Lidé přestali dávno hledat útěchu u katolické církve. Ale vražda otce Joyce, jemuž ve zpovědnici galwayského kostela kdosi usekl hlavu, otřese i těmi nejotrlejšími Iry... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Nové Irsko se utápí v penězích a vlastní chamtivosti. Lidé přestali dávno hledat útěchu u katolické církve. Ale vražda otce Joyce, jemuž ve zpovědnici galwayského kostela kdosi usekl hlavu, otřese i těmi nejotrlejšími Iry. Jack Taylor sám sebe vždy považoval za beznadějný případ. Navíc se ještě ani zdaleka neoklepal z nedávného těžkého traumatu. Ale nabídka nové práce mu dává šanci začít znovu. Zároveň mu zcela nečekaně svitne naděje na vyplnění jednoho dosud marného snu – získání rodiny.

Tajuplná směsice exorcismu, neodbytného pronásledování a nečekaného okouzlení ho vláká do vražedné pavučiny temných spiknutí. A na každém kroku ho provází přízrak mrtvého dítěte.

Výbušně, znepokojivě a skrnaskrz originálně zachycuje Ken Bruen tísnivou atmosféru v irské společnosti v čase velkých sociálních a ekonomických otřesů. Bruen nám podává další důkaz svého nezpochybnitelného literárního nadání.
Číst víc
Originální název
Priest
Počet stran
224
Vazba
pevná vazba
Rozměr
150×210 mm
Hmotnost
397 g
ISBN
9788074610608
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
121256
Jazyk
čeština
Překlad
5. díl série
Jack Taylor
Nakladatel
BB/art
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

18
Orel vzlétl - Jack Higgins, 1998
Právě čtu
Orel vzlétl

Milovník rocku, spoluzakladateľ hudobnej stránky ROCKOVICA.com ... Po dlhom čase návrat ku knihám ...

Pito Rockovica
Ověřený zákazník
18.4.2024
Sviniar v kňažskom rúchu!
Sviniar v kňažskom rúchu!
„Mívali velkou moc a vliv, ale to všechno je už minulost. Nebo ne?“
Moje piate stretnutie s írskym spisovateľom Kenom Bruenom, zároveň 5. diel o svojráznom detektívovi Jackovi Taylorovi, po ktorom je séria aj pomenovaná…

Dovolím si tvrdiť, že u nás nedocenený a hlavne nepochopený autor, pretože v jeho dielach každý hľadá ďalšiu detektívku, ale tu ide o niečo iné. Akási spoveď alkoholika a narkomana, momentálne abstinujúceho - v tejto knihe dokonca zahodil aj cigarety - ktorý sa vždy pripletie do nejakého zaujímavého prípadu. Fantastickým spôsobom vykreslená atmosféra írskeho mestečka Galway, povestné krčmičky a všetko čo k tomu patrí. Kopa cynizmu, sarkazmu a čierneho humoru; to je Jack Taylor, takto píše Ken Bruen. Skvelo!

U mňa opäť, ako štyri razy doteraz, maximálna spokojnosť a napriek chúlostivej téme zneužívaniu mladých chlapcov pred ktorou si mnohí zakrývali a aj dnes zakrývajú oči, som sa neskutočne bavil. Cirkev stratila svoje meno, postavenie. Svojím prístupom a postojom k vonkajším i vnútorným témam si však za to môže sama. A ja sa teším na 6. diel Kříž.
Číst víc

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen