Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Tichá pošta - Tereza Herzogová, Motto, 2024

319 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Tichá pošta

Šárce je pětatřicet a stojí před slušnou hromádkou životních otazníků. Svého přítele miluje, je ale sedmdesátiletý spisovatel Ivan opravdu jejím osudovým mužem? Moc času na... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Věk
15+
Nakladatel
Motto, 2024
304 stran
4-5 hodin čtení

Šárce je pětatřicet a stojí před slušnou hromádkou životních otazníků. Svého přítele miluje, je ale sedmdesátiletý spisovatel Ivan opravdu jejím osudovým mužem? Moc času na rozhodování nemá. Tajemství, které před Ivanem skrývá... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

319 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

Do srdce stačí zašeptat

Šárce je pětatřicet a stojí před slušnou hromádkou životních otazníků. Svého přítele miluje, je ale sedmdesátiletý spisovatel Ivan opravdu jejím osudovým mužem? Moc času na rozhodování nemá. Tajemství, které před Ivanem skrývá, si vynucuje rychlé řešení a navíc se v jejím životě objeví nový muž – samotářský restaurátor Bartoloměj. A zatímco si mezi barokními zdmi Santiniho staveb hrají na tichou poštu, Šárka netuší, že není jediná, kdo ostatní tahá za nos.
Číst víc
Počet stran
304
Vazba
pevná vazba
Rozměr
115×185 mm
Hmotnost
360 g
ISBN
9788026726111
Rok vydání
2024
Věkové doporučení
15+
Naše katalogové číslo
2362601
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Motto
Pro koho
pro dospělé, pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
25.2.2024
Hlavní hrdinka Šárka stojí před velkým rozhodnutím. Je jí 35 let a jejímu příteli již 70. Můžou spolu být i nadále, nebo bude „lepším“ řešením samotářský Bartoloměj. Navíc má Šárka tajemství, kvůli kterému musí své problémy vyřešit co nejrychleji.

Tato kniha je pokračováním knihy Schovávaná. Ač by se Tichá pošta dala číst i jako samostatný příběh, rozhodně doporučuji vzít to pěkně popořádku. V první knize se seznámíte se všemi hrdiny natolik, že dobře pochopíte jejich chování v tomto příběhu. Rozhodně už jen to, jak k sobě knihy nádherně ladí obálkou, je potřebujete mít obě dvě ????

Hned zkraje Tiché pošty mě zaujal citát, který je uveden na začátku knihy a věděla jsem, že to bude skvělé čtení. Nespletla jsem se. Ponořila jsem se do příběhu a prožívala jsem osudy jednotlivých hrdinů. Střídají se nám tu vypravěči, tak alespoň vidíte, co si o jakém problému myslí i ostatní. Ač jsem se Šárkou v určitých věcech nesouhlasila a chovala bych se jinak, byla mi svým chováním i tak sympatická, a to je pro to, abych se sžila s příběhem, důležité.

Není tu jen romantika, jak by se dalo podle anotace očekávat, jsou tu i vážná témata, která se musí řešit v běžném životě, a tak nám jsou blízká a snadno se v nich najdeme. Určitě tu najdete i vtipné pasáže a musím říct, že nejednou jsem se musela smát i nahlas.

V knihách mám ráda, pokud je v nich zmínka o dalších knihách a muzice a toho jsem si v tomto příběhu opravdu užila do sytosti.

Někdy mám u knižních pokračování problém, že už nedosáhnou kvality prvního dílu, tady se to však nestalo a místy mi tato kniha přišla ještě lepší než Schovávaná. Konec je lehce otevřený, tak se těším, zda nás autorka překvapí i dalším pokračováním. Já bych se za Šárku přimluvila ????
Číst víc

Nakladatelství Motto

Číst víc

„A je to tahle chvíle, skutečnost, že mě nenecháváš odejít, kterou připisuju na seznam svých důvodů, proč právě ty.“

Počkej na moře - Veronika Opatřilová, 2022
Počkej na moře
Veronika Opatřilová