Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Psí známky
E-kniha

Představte si chvíle, kdy první sníh pokryje ulice města a vy se schoulíte do tepla domova s knihou, která vám zahřeje srdce. „Psí Známky“ je právě taková kniha – hřejivý příběh... Číst víc

Nakladatel
Mediaplex, 2023
94 stran
1-2 hodiny čtení

Představte si chvíle, kdy první sníh pokryje ulice města a vy se schoulíte do tepla domova s knihou, která vám zahřeje srdce. „Psí Známky“ je právě taková kniha – hřejivý příběh o Claire, která se musí vyrovnat se ztrátou... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

87 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Představte si chvíle, kdy první sníh pokryje ulice města a vy se schoulíte do tepla domova s knihou, která vám zahřeje srdce. „Psí Známky“ je právě taková kniha – hřejivý příběh o Claire, která se musí vyrovnat se ztrátou čtyřnohého přítele Rustyho.
Ale i v zimním chladu může vykvést přátelství, a tak je to i v případě Claire a Jamieho, jejichž nečekané setkání v ní znovu probouzí naději.
Tento příběh je jako vánoční světýlka ve tmě – přináší světlo tam, kde je nejvíce potřeba. Je to příběh o nalezení krásy v každodenních momentech. O síle odpuštění a nečekaných nových začátcích. V „Psích Známkách“ naleznete humor i hloubku, a to vše zasazené do malebného vánočního prostředí.
Tato kniha je ideálním společníkem pro zimní večery, kdy si při svitu vánočního stromečku připomeneme, že láska a naděje jsou vždy na dosah ruky, i když jsou někdy skryté jako dárky pod stromečkem.
Připojte se k Claire v jejím putování za uzdravením a objevte spolu s ní kouzlo Vánoc, které dokáže osvětlit i ty nejtemnější kouty duše.
Číst víc
Počet stran
94
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2357119
Jazyk
čeština
Nakladatel
Mediaplex
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.“

Harry Potter a Ohnivý pohár - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2019
Harry Potter a Ohnivý pohár
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)