Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Manželství pro jednoho
E-kniha

S Jackem Hawthornem jsme to celé udělali naopak. Požádal mě o ruku hned, jak jsme se poprvé setkali. U muže tak uzavřeného a přesto přitažlivého, s očima modrýma jako kus ledu,... Číst víc

4,7 13 hodnocení
Nakladatel
Mystery Press, 2023
432 stran
6 hodin čtení

S Jackem Hawthornem jsme to celé udělali naopak. Požádal mě o ruku hned, jak jsme se poprvé setkali. U muže tak uzavřeného a přesto přitažlivého, s očima modrýma jako kus ledu, byste čekali, že si bude chtít vzít ... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

399 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Manželství pro jednoho - Ella Maise, Martin Stehlík (Ilustrátor), Mystery Press, 2023
E-kniha
399 Kč

Více o eknize

NEJPRVE SE VZALI, POTOM ZAČALI ŘEŠIT DETAILY. SKANDÁLNÍ EROTICKÝ ROMÁN OD BESTSELLEROVÉ AUTORKY... S Jackem Hawthornem jsme to celé udělali naopak. Požádal mě o ruku hned, jak jsme se poprvé setkali. U muže tak uzavřeného a přesto přitažlivého, s očima modrýma jako kus ledu, byste čekali, že si bude chtít vzít jedině lásku svého života. Ale chtěl si vzít mě: naprostou cizinku, se kterou se jen o chvíli dřív rozešel snoubenec.
Správná reakce by byla vysmát se mu a říct, že je blázen. A to jsem přesně udělala… než jsem na jeho nabídku kývla. Svatba se konala o pár dní později a byla nádherná. Nebo bych si to aspoň přála. Ve skutečnosti byla strašná. Jack totiž vůbec není takový, jak jsem si ho vysnila.
Brzy mi sdělil, že naše manželství je největší chyba jeho života – a já musela souhlasit. Jenže věci se postupně začaly měnit. Pořád toho moc neřekne, ale jeho chování mluví za vše. A já začínám mít pocit, že se v jeho pohledu možná přece jen skrývá víc než chlad.
Na druhou stranu, já se jmenuji Rose a on Jack, takže náš vztah musel být nejspíš od začátku prokletý. Nebo snad ne…?
Číst víc
Originální název
Marriage for One
Počet stran
432
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2288503
Ilustrace
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Mystery Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,7 / 5

13 hodnocení

10
2
1
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

21.3.2024
Manželství pro jednoho má celkom nenápadnú obálku, ktorá ale napovedá, že pôjde o dohodnuté manželstvo. Na zadnej strane knihy nájdete vetu: “Provokativní erotický román, ktorý…” a ja s touto vetou nemôžem súhlasiť. Niežeby vášnivé scénky absentovali, to nie, ale nie sú ťahúňom príbehu. Takéto marketingové “značky” sú skôr na škodu.

Môj prvý stret s už celkom známou autorkou ženských románov, Ellou Maise, dopadol nad očakávania. Spisovateľka má lahodný štýl písania, slovká sa prevaľujú na jazyku jedna radosť, dej je svižný napriek skromnejším dialógom a hojnejším vnútorným monológom. Verte mi, je to perfektná voľba. Téma dohodnutého manželstva nie je nič originálne, avšak spracovanie tohto príbehu je skvelé. Hlavní hrdinovia, Jack a Rose (áno, áno, ako tí z Titanicu ;D ), ani nemôžu byť väčšie protiklady. On, bohatý právnik, vážny(doslova, Rose mu počíta úsmevy a dlllho je to skóre na nule), nevrlý, ponúkol Rose v ťažkej situácii pomoc- manželstvo, aby neprišla o vysnívanú vlastnú kaviareň. Prečo jej pomohol? Všetko je to len hra?

Postupne sa otvorená,úprimná,priateľská Rose zamiluje.Celkom oprávnene.Naozaj sa jej nedivím,aj keď ja by som toľko trpezlivosti s rozporuplnými signálmi a správaním Jacka nemala.Postupne sa dozvieme pozadie Jackovej ponuky,čo ho k tomu viedlo a verím,že tak ako Rose,bude každá čitateľka mať právo hnevať sa,ale zároveň sa jej bude roztápať srdce.Ella do príbehu vsunula zápletiek hneď niekoľko.Nenásilne a plynulo vyriešila konflikty,zdravotné komplikácie popísala uveriteľne,prípravu na otvorenie kaviarne a jej prevádzku,a to všetko z oboch pohľadov našich hrdinov.Keď už sa Jack čitateľovi poodhalil,fandila som im obom o to viac.Chápala som Rose a tu musím vyzdvihnúť um Maise.Žiadne prvoplánové doprosovačky či odpustenia lusknutím prsta.Záverečné rozuzlenie bolo krásne,jedinečné a verím,že pri nejednej situácii budú mať romantičky na mále,aby nevyronili slzu.Síce príbeh nie je určený vyslovene na dovolenky k vode,ja som si nemohla vybrať lepšie čítanie.Knihu odporúčam všetkými 10.A ak by ste si mysleli na základe citovanej vety z obálky,že postavy vhupnú do prejavov telesnej lásky,tak vás vyvediem z omylu.Takmer do knihy sa nič zásadne pikantné nedialo-o to uveriteľnejší príbeh Maise bol.
Číst víc
4.12.2023
Ella Maise:Manzelství pro jednoho.
Vyborna kniha,skvely námet,vskutku neobycajny.Zo zaciatku som sa stracala,preco isiel Jack takou klukatou cestou k srdcu Rose a az skoro na konci som zistila jeho myslienkove pochody.Cista telenovela:-)
Najprv svatba,falosné spolunažívanie,odmeranost..V polke zistili,ze ich túzby,sny o pravej rodine a zacinajuca zamilovanost uz nie je o falosnosti..
Na konci uz ani pred ostatnymi a hlavne pred sebou nic hrat nemuseli,boli ako hrdlicky:-)
Az kym na povrch nevyplávalo velke klamstvo Jacka.To sa zase musel snazit o napravu a spätnú lasku a dôveru Rose...:-)
Bolo to velmi mile,romanticke,aj blaznive.Dakujem.Precitajte,neobanujete..
Číst víc
5
Ověřený zákazník
30.11.2023
Manzelstvi pro jednoho
„Chtěl jsem všechno, co jsem si nezasloužil.“

Dokonalost!
Falošne manzelstvo
Sunshine X grumpy

Ja proste trop dohodnutého manželstva milujem.. dajte k tomu grumpy X sunshine a OMG!

Kde začať Rose a Jack… nie ich vzťah nestroskotá ako Titanic… i keď bude mať na mále…

Začíname tak nejak od konca? Najprv svadba… predstieraní vzťah… nútená spoločnosť..a potom začiatok?
Možno sa to tak bude zdať..alebo niečo aj áno..ale omyl … tu je ta romanticka linka perfektná…chémia boží

Jack.. tak tento chlap v obleku ma dostal do kolien..ako Rose.. zamračený mrzut..neschopný ukázať city? Omyl! Pozorne pozerajte..
Rose…môžem ju milovat? Môžem toto vecne usmiate slniecko budete proste žrať..

Tento príbeh je niečo iné sa bude zdať.. Jack to proste dal na inú úroveň…

…počet úsmevu Jacka Thorna?: 0
Číst víc

„Opravdu mě po dočtení dorazilo, že když skončíte se čtením, přejete si, aby byl autor váš úžasný kamarád a mohli jste mu zavolat, kdykoliv se vám chtělo.“

Kdo chytá v žitě - Jerome David Salinger, 2021
Kdo chytá v žitě
Jerome David Salinger