Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Bílá vlčice
E-kniha

Když na svět přijde maličká vlčice, dostane jméno Pětka. Smečka je její rodinou, chrání ji a učí odvaze i moudrosti. Jenže jednoho dne přijde pohroma, která ji připraví o domov.... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Grada, 2023
Počet stran
200

Když na svět přijde maličká vlčice, dostane jméno Pětka. Smečka je její rodinou, chrání ji a učí odvaze i moudrosti. Jenže jednoho dne přijde pohroma, která ji připraví o domov. S věrným přítelem havranem se vrhá do světa... Číst víc

  • PDF
  • Čeština

254 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Když na svět přijde maličká vlčice, dostane jméno Pětka. Smečka je její rodinou, chrání ji a učí odvaze i moudrosti. Jenže jednoho dne přijde pohroma, která ji připraví o domov. S věrným přítelem havranem se vrhá do světa plného nebezpečí a dobrodružství s jediným snem – stát se tou největší vlčí lovkyní.
Číst víc
Počet stran
200
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2284783
Styl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Německo
Nakladatel
Grada
Pro koho
pro děti a mládež
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
17.12.2023
Když se narodí vlčata, to nejmenší dostane jméno Pětka. Je to samička, která si usmyslí, že se stane tou nejodvážnější vlčicí a tou nejlepší lovkyní. Jednoho dne Pětka opustí svůj domov a společně se svým přítelem havranem bude hledat své nové místo.

Kniha pro děti, ale než ji dám přečíst mým dětem, rozhodně si ji přečtu nejprve já. Jednou za čas se moc ráda ponořím do dětských knížek, u kterých můžu myslet jen na krásné věci. U této jsem se navíc dozvěděla spoustu nového.

Autorka zde totiž do příběhu zakomponovala skutečný život vlků. Jak to chodí ve smečce nebo jak si hledají smečku novou. Jak loví, jak spolupracují s ostatními zvířaty. Ač pohádkový příběh, máte pocit, jak kdybyste sledovali dokumentární film. Ale vše je popsáno tak, že to pochopí i děti. Tato kniha je určena pro čtenáře od devíti let a myslím, že to tomuto věku přesně odpovídá.

Právě pro děti je tu ideální délka kapitol. Krátké tak akorát, aby je přečetly a zároveň napsané tak, aby se těšily na tu další. Kniha je nádherně ilustrována. Realistické obrázky k příběhu skvěle sedí.

Příběh je napínavý i dojemný. Druhá polovina knihy je rozhodně akčnější, že nemůžete přestat číst. A konec mě rozhodně překvapil. Autorka ho však vysvětlí, proč příběh zakončila tak, jak ho zakončila.

Teď už má knihu v rukách má desetiletá dcera, která miluje vlky, a vypadá to, že bude stejně nadšená, jako já.
Číst víc

Nakladatelství Grada

Číst víc

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass