Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Nezkrotná říše
E-kniha

Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. Brzy však zjistí, že Killian... Číst víc

4,9 16 hodnocení
2. díl série
Divoká říše
Nakladatel
CooBoo SK, 2023
Počet stran
368

Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. Brzy však zjistí, že Killian není ten zlovolný vůdce, o němž slýchala. Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

279 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. Brzy však zjistí, že Killian není ten zlovolný vůdce, o němž slýchala. Čím víc času spolu tráví, tím víc se jejich vztah proměňuje. Když se ale ukáže starý známý, Brexley dostane šanci uniknout… a pak celý její svět exploduje. Mezi dobrem a zlem už není jasná hranice. Brexley musí rozplést smrtící síť lží a podvodů, než se stane další obětí nezkrotné vílí říše.
Číst víc
Originální název
Wild Lands
Počet stran
368
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
2189689
Ilustrace
Styl
dobrodružný, napínavý, romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Spojené státy
2. díl série
Divoká říše
Nakladatel
CooBoo SK
Pro koho
young adult, pro děti a mládež
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,9 / 5

16 hodnocení

14
2
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

2

Človek čo má slabosť pre vyrábanie šperkov, knihy, upršané dni, svojho kocúrika Daisy a horúcu čokoládu. Taktiež veľký odporca kávy.<3

alex x
Ověřený zákazník
3.1.2024
Nezkrotná ríša a teda druhý diel série nesklamal. Jednoducho pokiaľ ste milovníkom fantasy táto séria rozhodne stojí za vyskúšanie. Pokračovanie naplnilo očakávania. Bolo to napínave, sexy malo to doslova všetko! Nemôžem sa dočkať ďaľšej knihy! Číst víc
6.11.2023
Tohle je něco! Naprosto návyková záležitost a je jedno zda ti je náct nebo set! Na 99% sedne každému. Zbožňuji to a radši se ani nedívám, kolik už vyšlo v zahraničí dílů – doufám, že nekonečno, protože loučit se s touto sérií bude těžké a je mi jasné, že to obrečím. Miluji celý tento fantasy svět, miluji hlavní hrdiny a nenávidím konce těchto dílů. To čekání na další díl mě asi zabije! Znám i čtenáře, kteří to prostě nevydrželi a přečetli si zbytek série v angličtině. Tohle já bohužel udělat nemůžu, ale kdybych mohla – na 100% bych byla v tomto týmu nedočkavců.

Na čtení si vyhraď čas – protože je jisté, že nebudeš jíst, nebudeš spát a pokud si čtenář šnek jako já - tvá domácnost zpustne. Budeš tak ponořená v příběhu, že Tě nebude nic kromě děje zajímat! Každá kapitola je ukončená tak, že prostě musíš začít číst tu další Jinak to prostě nejde. Zaručuji, že knihu neodložíš – nenapadá mě žádná situace, kdy bys musela. :D Prostředí Budapeště si mě získalo a hlavní hrdinové jsou boží – nedivím se, že se série tak moc líbí a je tak moc doporučována. Jooo a ještě jsem Ti zapomněla říct, že až knihu dočteš, budeš mě nenávidět! Ten konec je zase na posr! Miluji! Doporučuji! 100% a těším se na trojku :-)
Číst víc
17

Milujem knihy a vediem k tomu aj moju dcérku. Radi si čítame a milujeme príbehy. Za mňa je to predovšetkým fantasy, ale objavila som už aj čaro hororu a trileru :)

Terezka Babicová
Ověřený zákazník
20.10.2023
Pokračovanie Divokej ríše je tu a s ním aj sexi zlý chlapec Warwick. Nezvyknem si ulietavať na mužskom hrdinovi, aspoň nie až tak, že by som sa na knihu tešila najmä kvôli danej vymyslenej postave, ale toto je špeciálny prípad.

Ale teraz k príbehu. Budem stručná, keďže by som to asi inak celé vyspoilerovala.
Brexley vďaka skúsenostiam z najobávanejšieho väzenia dospela a z naivnej chránenkyne generála Markosa sa stala silná žena, ktorá sa snaží nájsť pravdu, ktorú jej cely život tajili. A v neposlednom rade sa snaží prísť na to, kto je vlastne ona, keďže ako sa ukázalo, nie je obyčajný človek. Okrem toho, že neustále priťahuje problémy, priťahuje k sebe aj Warwicka. To sexuálne napätie ktoré je medzi nimi, je ... a najhoršie je, že zakaždým, keď by už, tak ich niekto, niečo vyruší.
O dokonalé rozptýlenie sa v knihe starali Opie a Mrňouska. Strany kde sa vyskytli oni dvaja boli neskutočne vtipné a skvelé osvieženie deja pomedzi všetko to násilie a sexuálne napätie.

Veľmi nemám čo knihe vytknúť, len že si zas treba počkať na pokračovanie. Už teraz sa teším, aké odhalenia nám prinesie tretia časť.

5/5
Číst víc
Katarina Klocokova
Ověřený nákup
9.10.2023
Ešte lepšie ako prvý diel
Vtipné, romatické, akčné (nudiť sa rozhodne nebudete),zasadené do originálneho sveta dystopickej Budapešti plnej fantasy (Fea,víl, miešancov a iních) a odboja ukrytého v divokej ríši,…
Rozhodne jedna z najoriginálnejšie fantasy, ktorú neviete pustit z ruky a dychtivo očakávate čo sa bude diať, čas s ňou si rozhodne užijete naplno. Čo viac dodať… asi len… kedy bude pokračovanie ?
Úžasná odychovka - odporúčam všetkými desiatimi
Číst víc
1.10.2023
K samotné Nezkrotné říši...Já se rozhodně budu řadit do té části fanoušků, kteří jsou z této série naprosto a jednoznačně odvaření. Tento díl pouze potvrdil to, jak moc jsem tomuto příběhu propadla. V úvodní části rovnou vyseknu poklonu ilustrátorce @adela.stopka za tu neskutečnou obálku, je skvělá!

Ale pojďme si zhodnotit děj. Nezkrotná říše vás vtáhne do samotného víru tajemství, intrik a lží. Brexley se sotva stihla vzpamatovat z Warwickovy zrady, čas klidu je však luxusem, který jí nenáleží. Brzy zjišťuje, že nic není tak, jak se zdálo a celý její dosavadní život byla jedna velká lež. Třesničkou na dortu pak je zjištění, že vlastně ani netuší, kým ona sama je. Navíc se mi neskutečně líbil její posun osobnosti. Z naivní schovanky se stává žena s vlastním rozumem, která poznává svou sílu a jde si tvrdě za svým.

Warwick je přesně tím důvodem, proč by se tento příběh měl číst ideálně ve vaně plné ledu, protože to, jak to mezi ním a Brexley jiskří, je naprosto neskutečné a dodává to celé sérii na žhavosti. Kéž bych jen u čtení neprodělala několik infarktů, když jim samotnou vášnivou jízdu vždy něco překazilo. Ale já si počkám! (Snad ne další rok :D) Těším se až se oba vzpamatují a přiznají si spoustu věcí.

Co je u zatím každého dílu třešničkou na dortu je duo Opie&Mrňouska. Já je prostě miluju a vždy se hrozně směju u jejich scén. Nejen nad jeho outfity, jejími prostředníčky, ale i nad jejich konverzacemi ve stylu "to bylo nedorozumění".

Samotný závěr vás opět totálně dostane a donutí vás ihned hledat datum vydání dalšího pokračování série.
Číst víc

Nakladatelství CooBoo SK

Číst víc

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio