Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Nezdolná 2: Útočiště - Karen Lynch, YOLi CZ, 2023

398 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Nezdolná 2: Útočiště

Nový svet skrývá nová nebezpečí

Aby ochránila lidi, které miluje, opustila Sara všechno, co znala. Zatímco se snaží najít své místo mezi Mohiry, ukazuje se, že nový svět se ani v nejmenším nepodobá tomu... Číst víc

4,2 4 hodnocení
2. díl série
Nezdolná
Nakladatel
YOLi CZ, 2023
464 stran
6-7 hodin čtení

Aby ochránila lidi, které miluje, opustila Sara všechno, co znala. Zatímco se snaží najít své místo mezi Mohiry, ukazuje se, že nový svět se ani v nejmenším nepodobá tomu starému. Sara se ocitá na cestě, která odhaluje její skutečné silné stránky... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

398 Kč

Cena v knihkupectví: 499 Kč
Skladem 4 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Více o knize

Aby ochránila lidi, které miluje, opustila Sara všechno, co znala. Zatímco se snaží najít své místo mezi Mohiry, ukazuje se, že nový svět se ani v nejmenším nepodobá tomu starému. Sara se ocitá na cestě, která odhaluje její skutečné silné stránky a probouzí v ní část, o níž neměla ponětí. Zažívá radosti i bolesti první lásky a ztrátu tak hlubokou, že ji téměř zničí. Ale hlavně zjišťuje, že místo, které jí mělo být útočištěm, se nakonec může stát tím, kde číhá největší nebezpečí.
Číst víc
Originální název
Refuge
Počet stran
464
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
140×205 mm
Hmotnost
442 g
ISBN
9788024292786
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1979167
Styl
dobrodružný, napínavý, romantický
Jazyk
čeština
Překlad
Původ
Kanada
2. díl série
Nezdolná
Nakladatel
YOLi CZ
Pro koho
young adult, new adult
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Nezdolná 2: Útočiště - Karen Lynch, YOLi CZ, 2023
Nezdolná - Karen Lynch, YOLi CZ, 2023
763 Kč

Hodnocení

4,2 / 5

4 hodnocení

1
3
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

15.12.2023
Hohooo já mám husí kůži úplně všude. Tohle je tak skvělá série. Po Twilight jsem si ani nedovedla představit, že by mohl někdo napsat něco stejně dobrého. A je to tady! Tahle série je neskutečně návyková, po prvním díle už jsem byla poučená a vzala jsem si tento druhý díl na přečtení o víkendu, kdy jsem věděla, že budu mít více času. A udělala jsem dobře.

Boží, čtivý příběh, který navazuje přesně tam, kde první skončil. Ač mě hlavní hrdinka zlobí a dělá psíkusy, tak ji to vše odpouštím a budu netrpělivě čekat, co se jí povede příště. Není to žádná uplakaná princezna, ale je to neskutečný tvrďák, který jde do všeho po hlavě a tvrdě trénuje, aby byla ještě lepší než je a nic nepodceňuje. Strašně moc se mi líbí její mazlíčci, ti celému příběhu dodávají šmrnc a jsou takovým kořením, skoro každé akce. Impové – malí parchantíci, kteří milují borůvkové muffiny nebo pekelní psi, kteří se chovají jen za účelem zabíjení a mrzačení. Je Vám jasné jak to bude tady. A nesmím zapomenout na kocoura Oskara, který tentokrát zůstal doma, ale snad se v příštím díle objeví.

Jediné co mě na celé sérii znervózňuje je to, že upíři jsou tady ti zlí. Já jsem team Cullenovi, tak je to pro mě opravdu těžké. :))
Číst víc
Michala Baránková
Ověřený zákazník
16.11.2023
Jednoducho úžasný druhý diel
Sara musela opustiť svoj život, aby sa vyhla Pánovi od upírov, ktorý ju chce nájsť, a preto sa dostáva medzi Mohirov, kde začína svoj život plný nových ľudí a aj dobrodružstiev ????

Prvý diel bol skvelý, ale druhý ho určite presahuje. Užila som si to od začiatku, nikdy som nemala pocit, že sa nudím alebo je toho moc ???? Od začiatku napínavé, dobrodružné a skvelé.

Sara je skvelá, snaží sa zapadnúť do nového sveta, čo sa jej spočiatku nedarí, nakoľko sa jej cnie za priateľmi a Nateom. Ale našla si nových priateľov, ktorí jej v tom pomohli ????
Páčilo sa mi, že už sa nevrhala do nebezpečenstva naschvál, i keď si ju tie problémy aj tak našli ???? Poradila si s nimi však výborne.
Je tu samozrejme aj Nikolas, ktorý je znova tvrdý, perfektný a najmä príliš ochranársky, čo sa mi však neskutočne páčilo ???? Všetci ho mali za génia, ale Sara bola samozrejme tvrdá, nakoľko s ním mala svoje skúsenosti ???? Ich vzťah bol však neskutočný a posunul sa na novú úroveň ??
Nová postava Tristan, jej dedko, bola skvelá a ochranárska, Takisto aj Desmund, ktorý bol spočiatku nepríjemný, ale nevzdávala sa a nedala sa odradiť ????
Jordan ???? Myslela som si, že to bude namyslená princeznička, ale ako náhle vzala do ruky meč, bola neskutočná ???? A aj ako kamarátka, jednoducho úžasná postava, ktorú som hltala ??
Vrátili sa aj staré postavy ako Roland a Peter a znova sa mi potvrdilo, že sú to zlatíčka a neskutočne som sa potešila, keď tam boli. Zároveň aj Nate, ktorý bol skvelý ????
Slow burn love v knihách veľmi neobľubujem, lebo je to naťahovanie, ale tu som si to neskutočne užila a kľudne by som čítala ďalej ???????? Pretože konečný výsledok stál jednoducho za to ??
Najviac sa mi páčilo, že sa Sara nenechala ovplyvniť okolím a zisteniami. Prijímala veci rozumne, do ničoho sa hneď nevrhala a myslela logicky a nie ovplyvnená situáciami alebo citmi. Dávala do popredia seba, ak išlo o jej city a o jej budúcnosť a nevzdávala sa.
Záver toho bol dôkazom, až som pociťovala, aká som na ňu pyšná ???? Naozaj skvelé dievča.
Číst víc

Nakladatelství YOLi CZ

Číst víc
Kupte společně
Nezdolná 2: Útočiště - Karen Lynch, YOLi CZ, 2023
Nezdolná - Karen Lynch, YOLi CZ, 2023
763 Kč

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová