Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Mezinárodní měnový fond ve 21. století, C. H. Beck, 2008

590 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Mezinárodní měnový fond ve 21. století

    Tato publikace je ojedinělá na českém knižním trhu. Zachycuje změny této mezinárodní instituce v historickém a mezinárodním kontextu. Mezinárodní měnový fond ( MMF ) dnes... Číst víc

    Nakladatel
    C. H. Beck, 2008
    Počet stran
    234

    Tato publikace je ojedinělá na českém knižním trhu. Zachycuje změny této mezinárodní instituce v historickém a mezinárodním kontextu. Mezinárodní měnový fond ( MMF ) dnes prochází historickou revizí své veškeré činnosti... Číst víc

    • Brožovaná vazba
    • Čeština
    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

    Více o knize

    Autor této publikace, Ing. Petr Sedláček, Ph.D. je absolventem vysoké školy ekonomické v Praze. Na Fakultě národohospodářské získal v roce 2001 hodnost doktora v oboru obecná ekonomická teorie a dějiny ekonomických teorií. Doktorskou práci ohlásil na téma "Odraz monetaristické a postkeynesiánské teorie v měnové politice České národní banky ( Vybrané problémy )". Od roku 2002 přednáší na VŠE kurz makroekonomie II v angličtině a od roku 2004 též v češtině. Tato publikace je ojedinělá na českém knižním trhu. Zachycuje změny této mezinárodní instituce v historickém a mezinárodním kontextu.

    Mezinárodní měnový fond ( MMF ) dnes prochází historickou revizí své veškeré činnosti. Zda se mu podaří posílit svoji legitimitu a znovu být ústřední platformou mezinárodní finanční architektury, závisí na tom, jak úspěšně se mu podaří realizovat střednědobou strategii. Cílem publikace je ukázat MMF v kontextu historického vývoje a seznámit s hlavními směry činnosti této mezinárodní organizace. Samostatná kapitola se zabývá vzájemnými vztahy České republiky a MMF, kde kromě vývoje vztahů v celé jejich rozmanitosti jsou zachyceny i názory představitelů této mezinárodní organizace na reformy, kterými naše země prochází. Komu je kniha určena ? Publikace je vhodná jak pro vysokoškolské učitele, doktorandy a studenty, kteří se hlouběji touto tematikou zabývají, tak také pro zaměstnance státních institucí, kteří tuto problematiku sledují z profesního hlediska. Může být také přínosná pro všechny čtenáře, kteří se o problematiku mezinárodních finančních vztahů zajímají.
    Číst víc

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    „Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

    Povětroň - Karel Čapek, 2017
    Povětroň
    Karel Čapek