Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Keltika - Robert Holdstock, Polaris, 2007

242 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Keltika - Robert Holdstock, Polaris, 2007
Přečtená
Keltika - Robert Holdstock, Polaris, 2007

Keltika
Přečtená

První kniha série Merlinův kodex. Staletí předtím, než se setká s Artušem, kráčí Merlin světem, věčně mladý, poutník po cestách magie a poznání. Při svém putování se setká s... Číst víc

4,8 5 hodnocení
Série
Merlinův kodex
Nakladatel
Polaris, 2007
392 stran
5-6 hodin čtení

První kniha série Merlinův kodex. Staletí předtím, než se setká s Artušem, kráčí Merlin světem, věčně mladý, poutník po cestách magie a poznání. Při svém putování se setká s Iásonem pátrajícím po zlatém rounu a přidá se k jeho výpravě. Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Mírně opotřebovaná
  • Čeština

242 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Keltika - Robert Holdstock, Polaris, 2007
242 Kč

Více o knize

První kniha série Merlinův kodex.

Staletí předtím, než se setká s Artušem, kráčí Merlin světem, věčně mladý, poutník po cestách magie a poznání. Při svém putování se setká s Iásonem pátrajícím po zlatém rounu a přidá se k jeho výpravě. Za své rozhodnutí jednou draze zaplatí.
O stovky let později uslyší Merlin volání lodi v jezeře na dalekém severu. Tou lodí je Argó a Iáson na její palubě stále oplakává své syny, které považuje ze mrtvé. Ale smrtí nic nekončí a Merlinova cesta na sever vede ke vzkříšení lodi i jejího kapitána, k nové výpravě s novými druhy a novému cíli - nalezení Iásonových synů.
Keltika je první kniha série Merlinova kodexu. Merlinova cesta, začínající na mrazivém severu a pokračující přes strašidelný ostrov Artušova království a hluboké lesy do prastarých svatyní antického Řecka, je bohatá na události, mistrně vykreslené postavy a dějové zvraty. V Keltice se mísí rozměry epické ságy s tajemstvím a magií fantasy.
Číst víc
Originální název
Celtika
Počet stran
392
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
105×175 mm
Hmotnost
212 g
Rok vydání
2007
Naše katalogové číslo
1122965
Jazyk
čeština
Série
Merlinův kodex
Nakladatel
Polaris
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

5 hodnocení

4
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Ondrej Aradský
Ověřený zákazník
18.10.2007
Tlačiarenský škriatok
Keltika je úžasný titul, hodný niesť označenie diela Holdstocka. Železný Grál je ešte o stupienok lepší. Nechcem prezrádzať dej ale Merlin je tu zapojený svojským spôsobom aký je typický pre autora. Znova, ako aj v dielach o Lese Kostí, je zdôraznené že zlo nie je vo svete ale v nás. Tieto knihy nie sú len napínavým čítaním, ale nútia pozorného čitateľa zamyslieť sa na ľudstvom.
Jedinou chybou knihy z Polarisu je tlačová chyba, keď chýbajú strany 145-160 a namiesto nich sú tam opakovane strany 133-140. Ak budete mať viac šťastia ako ja, tak neváhajte a začnite čítať. Nepustíte knihu z ruky až po Finále.
Číst víc

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“