Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Aby se slovo dostalo ke slovu - Evert R. Jonker, Eman, 2006

138 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Aby se slovo dostalo ke slovu - Evert R. Jonker, Eman, 2006
Aby se slovo dostalo ke slovu - Evert R. Jonker, Eman, 2006

Aby se slovo dostalo ke slovu

podněty pro tvořivou katechezi

Trápí vás, jak svět biblických příběhů zprostředkovat mladé generaci? Stává se vám nabídka desítek pracovních metod spíš překážkou než pomocí? Nabízená kniha vám pomůže najít... Číst víc

Nakladatel
Eman, 2006
Počet stran
136

Trápí vás, jak svět biblických příběhů zprostředkovat mladé generaci? Stává se vám nabídka desítek pracovních metod spíš překážkou než pomocí? Nabízená kniha vám pomůže najít základní katechetické orientační body... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

138 Kč

U dodavatele 1 ks
Posíláme do 4 – 9 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024
Aby se slovo dostalo ke slovu - Evert R. Jonker, Eman, 2006
138 Kč

Více o knize

Trápí vás, jak svět biblických příběhů zprostředkovat mladé generaci? Stává se vám nabídka desítek pracovních metod spíš překážkou než pomocí? Nabízená kniha vám pomůže najít základní katechetické orientační body, dodá chuť k práci a tvořivému i účelnému zužitkování nejrůznějších metod, jak zpřístupňovat biblické texty.
Tématem této knihy je biblická práce ve skupině. Metodicky je zaměřena na mladé lidi, ale jejích podnětů můžete využít i při práci s dospělými či dětmi. Vychází z nizozemské katechetické praxe. Mnoho předložených pracovních forem tamější skupiny vypracovaly, užily a podrobily následné kritice.
Záměrem není jen ukázat určité metody, jejich užití a úskalí, ale inspirovat uživatele tak, aby je samotné napadl způsob, jak se jejich skupina může dobrat niterného rozhovoru s biblickým svědectvím.
„Nechceme být režiséry toho, že se v práci skupiny Bůh dostane ke slovu, ale jsme přesvědčeni, že je možné vytvořit prostor pro setkání s Bohem, který v biblických oddílech a skrze ně hledá kontakt s lidmi“ Evert Jonker.
Číst víc
Počet stran
136
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
200×270 mm
ISBN
8086211398
Rok vydání
2006
Naše katalogové číslo
686237
Jazyk
čeština
Nakladatel
Eman
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen