Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Stranger Diaries - Elly Griffiths, Quercus, 2019

216 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Stranger Diaries - Elly Griffiths, Quercus, 2019
Stranger Diaries - Elly Griffiths, Quercus, 2019

Stranger Diaries

A dark story has been brought to terrifying life. Can the ending be rewritten in time? This is what the police know: English teacher Clare Cassidy's friend Ella has just been... Číst víc

2,0 1 hodnocení
Nakladatel
Quercus, 2019
416 stran
6-7 hodin čtení

A dark story has been brought to terrifying life. Can the ending be rewritten in time? This is what the police know: English teacher Clare Cassidy's friend Ella has just been murdered. Clare and Ella had recently fallen out. Found beside the body was... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

216 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 239 Kč
Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Další knižní vydání
Deníky cizince - Elly Griffiths, Vendeta, 2020
Pevná vazba
Čeština, 2020
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
Stranger Diaries - Elly Griffiths, Quercus, 2019
216 Kč

Více o knize

A dark story has been brought to terrifying life. Can the ending be rewritten in time?

This is what the police know: English teacher Clare Cassidy's friend Ella has just been murdered. Clare and Ella had recently fallen out. Found beside the body was a line from The Stranger, a story by the Gothic writer Clare teaches, and the murder scene is identical to one of the deaths in the story.

This is what Clare knows: No one else was aware of her fight with Ella. Few others have even read The Stranger. Someone has wormed their way into her life and her work. They know her darkest secrets. And they don't mean well.

This is what the killer knows: Who will be next to die.
Číst víc
Počet stran
416
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
128×197 mm
Hmotnost
283 g
ISBN
9781786487414
Rok vydání
2019
Naše katalogové číslo
627577
Styl
psychologický, mysteriózní, napínavý
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Quercus
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

2,0 / 5

1 hodnocení

0
0
0
1
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
14.9.2020
Hlavní hrdinka Clare je učitelka angličtiny a specializuje se na gotickou prózu R. M. Hollanda, jehož příběhy jsou plné krvavých zločinů. Když zemře její kolegyně, je u jejího těla nalezen vzkaz z nejznámější Hollandovy povídky. Clare zjišťuje, že se její život začíná prolínat s dějem jejího oblíbeného literárního díla.

Tak u této knihy se mi líbil v podstatě jen obal. Její obsah mě však nebavil. Kniha se vleče na 400 stranách, přitom by stačila polovina. Hlavní hrdinka neustále přemýšlí a vzpomíná a většinou to ani není důležité k příběhu. Když už se začne něco dít, vymění se vypravěč příběhu a čteme všechno zase od začátku jen pohledem někoho jiného. A za chvilku nás to čeká znovu, tentokrát pohledem dcery hlavní hrdinky.

Když už se prokoušete do poloviny knihy, stále žádné napětí nás nečeká. Sice už máme za sebou nějakou tu vraždu, ale nic, co by nás přinutilo číst dál. Možná až tak posledních 50 stran dostane spád, ale to už knihu nezachrání. Navíc, už většina z Vás stejně vraha dávno odhalila.

Tato kniha tedy za mě ne.
Číst víc

„A tak se toho vzdáte. Všeho se vzdáte. Už nikdy nebudete chtít znovu milovat, bez ohledu na to, jaká tvář lásky se vám ukáže. Protože žádná nestojí za to, abyste ještě někdy spatřili její odvrácenou tvář.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover