Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Who Can You Trust? - Rachel Botsman, Penguin Books, 2018

279 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Who Can You Trust? - Rachel Botsman, Penguin Books, 2018
Who Can You Trust? - Rachel Botsman, Penguin Books, 2018

Who Can You Trust?

A ground-breaking exploration of how the digital era is revolutionising human trustIf you can't trust those in charge, who can you trust? From government to business, banks to... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Penguin Books, 2018
Počet stran
352

A ground-breaking exploration of how the digital era is revolutionising human trustIf you can't trust those in charge, who can you trust? From government to business, banks to media, ... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

279 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Další knižní vydání
Komu se dá věřit? - Rachel Botsman, Host, 2018
Brožovaná vazba
Čeština, 2018
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Who Can You Trust? - Rachel Botsman, Penguin Books, 2018
279 Kč

Více o knize

A ground-breaking exploration of how the digital era is revolutionising human trustIf you can't trust those in charge, who can you trust? From government to business, banks to media, trust in institutions is at an all-time low. But this isn't the age of distrust - far from it. In this revolutionary and widely praised book, world-renowned trust expert Rachel Botsman reveals that we are at the tipping point of one of the biggest social transformations in human history.We might have lost faith in institutions and leaders, but millions of people travel in cars with total strangers, exchange digital currencies, or find themselves trusting a bot. This is the age of "distributed trust", a paradigm shift driven by innovative technologies that are rewriting the rules of an all-too-human relationship. If we are to benefit from this radical shift, we must understand the mechanics of how trust is built, managed, lost and repaired in the digital age.In the first book to explain this new world, Botsman provides a detailed map of this uncharted landscape - and explores what's next for humanity.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Recenze od Martinusáků

Martinus.cz
37
Publico manager & eknihy
10. května 2020

300-stranový paperback je venovaný jedinej téme a tou je dôvera. Nie je to žiadne všeobecné filozofovanie o medziľudských vzťahoch, ale veľmi pútavé čítanie o moderných technológiách, službách typu Uber alebo Airbnb, samoriadiacich autách, robotoch či o kryptomenách. Známe aj menej známe príbehy dopĺňa autorka svojimi postrehmi či príhodami z vlastného života.
Samotná téma je veľmi aktuálna a kniha je napísaná tak jednoducho a pútavo, že by sa mohla páčiť aj ľuďom mimo IT & social media okruhu. Autorka nerobí bububu, skôr vývoj technológií so záujmom pozoruje. Snaží sa ukázať, ako vďaka nim zrazu dôverujeme úplne cudzím ľuďom, platformám a nástrojom. Kam sa môžu uberať pokusy podobné sociálnemu skóre, ktoré testujú v Číne (a ktoré sme videli aj v jednej časti Black Mirror). Ak vás tieto témy zaujímajú, kúpte si ju spolu s QualityLandom.

Číst víc

„Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.“

Proces - Franz Kafka, 2022
Proces
Franz Kafka