Bestsellery z kategórie: kuchařky podle potravin od nakladatelství Ottovo nakladatelství
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
59 produktů
Praktický průvodce sbíráním a určováním hub...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Sprievodca svetom klasických, moderných i obnovených omáčok. Dobrá omáčka oživí každý pokrm a urobí z neho zaujímavú pochúťku...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností.Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať...
240 nejlepších českých receptů. Pro kojence, malé děti i jejich maminky. Kniha zkušené nutriční specialistky je určena maminkám nejmenších dětí, kojenců, batolat i předškoláků, a také ženám, které...
-
Knihapevná vazba66 KčDo 4 – 6 dnů
Pokud vás lákají kulinářské dobrodružství, vydejte se s tímto průvodcem světem bylinek a koření do tajemné, vzrušující a ještě stále neprobádané říše chutí a vůní...
-
Přečtenávýborný stav225 KčSkladem
-
Vyprodané
Čaje pre krásu a dobrú kondíciu...
Nenahraditeľný sprievodca svetom lahodných chutí a vôní...
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub...
Průvodce světem klasických, moderních i znovuobjevených omáček. Vhodně vybraná omáčka oživí i nejjednodušší pokrm a udělá z něj zajímavou pochoutku...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Původ, historie a kultura pěstování, přípravy a konzumace kávy. Vliv povzbuzujících složek na zdraví a kondici. Správný výběr a zásady domácí přípravy kávy...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Zdravé, chutné, pestré a ľahko stráviteľné pokrmy pre každého, predkrmy, šaláty, polievky a hlavné jedlá z rýb a plodov mora...
Tom Forrest sa narodil v Škótskom Edinburghu. O víno sa začal vážne zaujímať v roku 1976 na škole verejného stravovania, v roku 1982 začal tento predmet vyučovať. Ak chcete rozumieť vímu, prečítajte si túto knihu...
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle