Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Hovory s řezníkem - Jana Florentýna Zatloukalová, Jana Florentýna Zatloukalová, 2020
Hovory s řezníkem

Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Tato kuchařka vás prostřednictvím téměř 200 vyzkoušených receptů...

  • Knihapevná vazba
    693 Kč
    Skladem 1 ks

Vegetariánské burgery - Lukas Volger, Edice knihy Omega, 2017
Vegetariánské burgery

Ať už jste zastánci vegetariánství či nikoli, jiste mi dáte za pravdu, že čerstvý, doma připravený hamburger, je mnohem lepší než ty rozmrazené, podávané v papírových krabicích...

  • Přečtenávýborný stav
    176 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    399 Kč
    Více než 30 dní

Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
Maso - Jednoduše & dokonale

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Skladem 3 ks
  • Přečtenávýborný stav
    391 Kč
    Skladem

Sushi, Prakul Production, 2012
Sushi

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...

Další formáty

Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    350 Kč
    Do 7 – 10 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    399 Kč
    Skladem
Další formáty

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - Karel Machala, ANAG, 2015
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí...

  • Knihapevná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks

Vaříme pro vegetariány - Marianne Zunner, Vašut, 2017
Vaříme pro vegetariány

Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí...

  • Knihabrožovaná vazba
    125 Kč
    Více než 30 dní
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    116 Kč
    Skladem

Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy - Stanislava Jarolímková, Edice knihy Omega, 2019
Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy

Jak ukazuje tento průvodce světem celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Nabízí cenné rady a zajímavosti týkající se 30 druhů těchto plodin, které by neměly chybět ve vašem jídelníčku. Dozvíte se něco z...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Barbecue, Rebo, 2008
Barbecue

Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a ozvláštní kuchyni...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    45 Kč
    Skladem
  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané

Myslivecká kuchařka - Jaroslav Palas, Ikar CZ, 2011
Myslivecká kuchařka

K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Barbecue - Andreas Furtmayr, Ottovo nakladateľstvo, 2002
Barbecue

Z masa, ryb, vegetariánských jídel, marinovaných potravin, na jehle nebo v alobalu. Vše dobře kořeněné a horké z grilu. Čas přípravy, délka grilování, délka naložení před vlastním grilováním

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pork and Sons - Stéphane Reynaud, Phaidon, 2007
Pork and Sons 
EN

Pork and Sons is the quintessential pork cookbook. There are 150 simple yet wonderfully original recipes presented by a three-generation-old family of pig butchers and farmers in rural France...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Najlepšie zabíjačkové špeciality - Alexander Hlinovský, Slovart, 2014
Najlepšie zabíjačkové špeciality 
SK

Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Tofu, Beans, and Nuts, Marshall Cavendish Limited, 2013
Tofu, Beans, and Nuts 
EN

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Variations - Bettina Snowdon, Ullmann, 2012
Variations 
EN

What should I cook today? Those who refuse to put convenience food on the table for themselves and loved ones are familiar with this question. Quite often one simply resorts to the tried and true recipes. Creative Cooking offers ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

V hlavní roli zelenina, Reader´s Digest Výběr, 2015
V hlavní roli zelenina

Tato úžasná kniha vám představí všechny způsoby využití více než 50 druhů zeleniny – od artyčoku až po vodnici. Nezáleží na tom, zda nakupujete zeleninu v supermarketu nebo na trzích od místních prodejců, jistě si pokaždé vybíráte z pestré palety...


Domácí zabijačka - Josef Půhoný, Josef  Půhoný, Josef Půhoný; Vladimír Havelka, , 2000
Domácí zabijačka

Domácí zabijačka BRÁZDA - Osvědčené recepty - Brázda - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 112 str. - ISBN: 80-209


Domácí řeznická kuchařka

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy...

  • 209 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Mäso, LB - Story
Mäso 
SK
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Divina, Ikar, 2007
Divina 
SK

Srstnatá a pernatá hydina patrí už tradične k exkluzívnym potravinám, ktoré obohatia každú slávnostnú tabuľu. S našimi receptmi na rýchlu prípravu jedál na panvici by sme vám chceli ukázať, že môžete spestriť aj bežný obed či večeru...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami