Učebnice
- Jana Dostálová
- Pavel Kadlec
- kolektiv
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...
-
Knihabrožovaná vazba553 KčDo 3 – 6 dnů
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...
-
Knihapevná vazba294 KčSkladem 1 ks
- Ludvík Bláha
- kolektiv
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...
-
Knihabrožovaná vazba277 KčSkladem 3 ks
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...
-
Knihabrožovaná vazba314 KčSkladem 3 ks
Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví...
-
Knihabrožovaná vazba277 KčSkladem 2 ks
Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka...
Česká kuchyně má v posledních letech pověst nepříliš zdravé, těžké, nemoderní a také nudné. Kdokoliv, kdo si přečte klasickou českou Kuchařskou knihu První české školy kuchařské, zjistí, že je to velmi nespravedlivé. Naše skutečná národní kuchyně je....
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného stravování a typologii provozoven. Dále je zaměřena na marketingový mix a specifika ekonomiky a řízení procesů ve stravovacích zařízeních...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Tradiční, léty prověřené recepty na cukrářské výrobky a mnoho praktických rad a zkušeností děděných z generace na generaci v rodině známého cukráře a autora úspěšné publikace Pečeme a zdobíme perníky...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Publikace je určena především čtenářům, kteří se zajímají o to, proč jejich jídla a nápoje dobře chutnají, jakož i publicistům a novinářům, kteří z nejrůznějších důvodů píší o aromatických látkách.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Vzrůstající výskyt nadváhy a obezity dětí není již dávno jen tématem pro lékaře a zdravotníky, ale představuje mimořádně závažný celospolečenský problém, jehož řešení vyžaduje komplexní přístup a účinnou prevenci...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Učebnice popisuje výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a o hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků, potravinářských barviv a obalových hmot...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Monografie je sondou do mimořádně rozsáhlého a rozmanitého umění, jaké představuje strava a stravování ve světě gastronomických kultur proměněné v gastronomickou...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle