Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019

272 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019

Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních... Číst víc

3. díl série
Cukrářská výroba
Nakladatel
Informatorium, 2019
Počet stran
200

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

272 Kč

Vydavatelem doporučená cena: 330 Kč
Skladem 3 ks
Posíláme ihned
Další knižní vydání
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2014
Brožovaná vazba
Čeština, 2014
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
272 Kč

Více o knize

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Číst víc
Počet stran
200
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
165×240 mm
Hmotnost
370 g
ISBN
9788073331399
Rok vydání
2019
Naše katalogové číslo
654677
Styl
tradiční
Jazyk
čeština
3. díl série
Cukrářská výroba
Nakladatel
Informatorium
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím neviditelné.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry