Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Knihy o byznysu a managementu

Populární filtry

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Dilema všežravce - Michael Pollan, Argo, 2013
Dilema všežravce

Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    493 Kč
    Do 3 – 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    398 Kč
    Skladem

Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková, Ratio, 2018
Nové stolničení v kostce

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Do 3 – 5 dnů

První republika u stolu - Jaroslav Vašák, CPRESS, 2017
První republika u stolu

První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Stolničení - Gustav Salač, Fortuna, 2006
Stolničení

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti...

  • Knihapevná vazba
    407 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    299 Kč
    Skladem
Etiketa stolování - Ladislav Špaček, Universum, 2021
Etiketa stolování

Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks

Dekorace stolů - Karl-Michael Haake, Profi Press, 2016
Dekorace stolů

Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace...

  • Knihabrožovaná vazba
    680 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Moderní řízení hotelového provozu

Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena...

  • 252 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Stolování pro každého - Jan Honza Lušovský, MAC, 2006
Stolování pro každého

Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery ...

  • Knihapevná vazba
    139 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    88 Kč
    Skladem

Jídlo a proměna - Eve Jackson, Alpha book, 2019
Jídlo a proměna

V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Mámeli dostatečné zásoby jídla, nemusíme na ně přece stále myslet, ale můžeme se uvolnit a svoji pozornost můžeme obrátit i někam jinam. Přesto ale vznikají nové obavy a...

  • Knihabrožovaná vazba
    202 Kč
    Do 5 – 10 dnů
  • AudioknihaMP3 ke stažení
    298 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    152 Kč
    Skladem
Další formáty

Jak blafovat o etiketě - William Hanson, Edice knihy Omega, 2017
Jak blafovat o etiketě

Lákají vás honosné večírky? Účastnili byste se rádi společenských akcí? Chcete mít perfektní svatbu, nebo pohřeb? Nic není nemožné, jen se musíte naučit blafovat o etiketě, což vám vydláždí cestu do vyšší společenské...

Malá kniha etikety u stolu - Ladislav Špaček, Mladá fronta, 2010
Malá kniha etikety u stolu

Ladislav Špaček je největší kapacitou v oboru. Po úspěšném přijetí Velké knihy etikety dopracoval nyní autor materiál, který specificky pokrývá potřeby jednotlivých cílových skupin...


Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Jak jíst humra a další záhady správného stolování - Ashley Blom, Esence, 2017
Jak jíst humra a další záhady správného stolování

Někdy jdete na večeři, která se vyvíjí naprosto skvěle... než přinesou na stůl například artyčoky. Příjemný zážitek z jídla se tak dokáže v mžiku proměnit v naprosté faux-pas. Tato kniha vám ukáže, jak podobným nepříjemnostem...


Minimum bontonu - Slávka Poberová, Jesika Schaftová, Olympia, 2010
Minimum bontonu

V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy komu nabídnout tykání, jak psát správně dopis...


Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio, 2018
 
Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio
Společenské chování v kostce
  • Knihapevná vazba
    115 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková, Karel Štěpánek, Ratio, 2018
Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ

  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Skladem 1 ks

Jídlo pro radost - Eva Ferrarová, Aleš Čuma (ilustrátor), Edika, 2021
Jídlo pro radost

PROČ? jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme? PROČ nám chutná to, co nám chutná? PROČ je jídlo a pití v rituálech každého náboženství? PROČ se bráníme neznámým jídlům? PROČ jsme zvyklí stolovat společně? PROČ hledáme „čisté“ jídlo? PROČ jsme některé...

  • Knihapevná vazba
    295 Kč
    Skladem 1 ks
  • 299 Kč
    Ihned ke stažení

Ekonomika cestovního ruchu - Jaromír Beránek a kol., Mac Consulting, 2013
Ekonomika cestovního ruchu

Cestovní ruch z pohledu ekonomiky. Učebnice pro obory cestovního ruchu.

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 8 – 10 dnů
  • 252 Kč
    Ihned ke stažení

Chvála české kuchyně - Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, Perzeus, 2016
Chvála české kuchyně

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům...

  • Knihapevná vazba
    581 Kč
    Skladem 1 ks

Pohoštění - Heinz G. Konsalik, Ikar CZ, 2007
Pohoštění

Obohaťte stůl o nové chuťovky, obložené chlebíčky, dortíky a barevné talířky pamlsků. Bufetový stůl lze sestavit z lákavého občerstvení vybraného z kuchyní celého světa. Kromě mnoha jiného kniha nabízí španělské tapas, řecké mezze, latinskoamerické předkr

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    84 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami