Potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování ...
-
Knihabrožovaná vazba282 KčSkladem > 5 ks
- Ludvík Bláha
- kolektiv
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...
-
Knihabrožovaná vazba277 KčSkladem 3 ks
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...
-
Knihabrožovaná vazba314 KčSkladem 3 ks
Stroje a zařízení pro skladování, stroje a zařízení na přípravu a zpracování těst a hmot, na zpracování korpusů a dohotovení výrobků, zařízení pro tepelnou úpravu, výrobníky zmrzlin atd...
-
Knihapevná vazba300 KčSkladem 1 ks
Prostřednictvím kouzelníka Žita a dvou dětí ze současnosti se čtenáři dostávají do lucemburské Prahy a pronikají do jejích tajů tím nejlepším způsobem: skrze velké barevné ilustrace, které nejenže co nejpřesněji rekonstruují tehdejší stavby podle...
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným...
-
Knihapevná vazba136 KčSkladem 1 ks
Obrazový průvodce Pražský hrad, nádvořími do zahrad je určen široké návštěvnické veřejnosti, která se rozhodla či rozhodne navštívit tento nejvýznamnější český hrad na pražském vrchu Opyš. Jistě se stane památkou na nevšední zážitek z návštěvy místa...
Graf. úprava Jana Zehnulová ; obálka Ivona Malinová. Tab.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Graf. úprava Jana Zehnulová ; obálka Ivona Malinová. Tab.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Graf. úprava Leo Novotný. Přehl. architektů a stavitelů Pražského hradu a návštěv v letech 1990-1995
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Frontispis. Kap. Praktické informace návštěvníkům Pražského hradu napsal František Kadlec
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Učebnice popisuje výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a o hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků, potravinářských barviv a obalových hmot...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Prostřednictvím kouzelníka Žita a dvou dětí ze současnosti se čtenáři dostávají do lucemburské Prahy a pronikají do jejích tajů tím nejlepším způsobem: skrze velké barevné ilustrace, které nejenže co nejpřesněji rekonstruují...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Prostřednictvím kouzelníka Žita a dvou dětí ze současnosti se čtenáři dostávají do lucemburské Prahy a pronikají do jejích tajů tím nejlepším způsobem: skrze velké barevné ilustrace, které nejenže co nejpřesněji rekonstruují...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle