Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Kšeftmani a pistolníci - Štěpán Šimek, CNC, 2022

94 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kšeftmani a pistolníci - Štěpán Šimek, CNC, 2022
Kšeftmani a pistolníci - Štěpán Šimek, CNC, 2022

Kšeftmani a pistolníci

Příběh přátelství, poznamenaného honbou za úspěchem v devadesátých letech, vtáhne čtenáře do šedých zákoutí byznysu i reálného života tehdejší doby. Tři snílci stoupají po... Číst víc

3,0 2 hodnocení
Nakladatel
CNC, 2022
220 stran
3 hodiny čtení

Příběh přátelství, poznamenaného honbou za úspěchem v devadesátých letech, vtáhne čtenáře do šedých zákoutí byznysu i reálného života tehdejší doby. Tři snílci stoupají po společenském žebříčku nehledě na důsledky,... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština

94 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 5 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Americký milostný experiment - Elena Armas, Ikar CZ, 2024
Kšeftmani a pistolníci - Štěpán Šimek, CNC, 2022
94 Kč

Více o knize

Příběh přátelství, poznamenaného honbou za úspěchem v devadesátých letech, vtáhne čtenáře do šedých zákoutí byznysu i reálného života tehdejší doby. Tři snílci stoupají po společenském žebříčku nehledě na důsledky, které je mohou dostihnout. Dvacet pět let trvající let vzhůru. Může to skončit dobře? Autentické vyprávění nás přenese do světa velkých peněz, rychlých aut a krásných žen, ale také alkoholu a drog. Do prostředí, ve kterém vyrůstali i někteří dnešní bossové a politici. Vítejte v českém prostředí devadesátých let a sledujte pětadvacet let života tří kamarádů.
Číst víc
Počet stran
220
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
176×237 mm
Hmotnost
496 g
ISBN
9788088406341
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1756629
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
CNC
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

2 hodnocení

0
0
2
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
27.11.2022
Román o divokých devadesátých letech, kdy touha po úspěchu a po penězích byla obrovská. Tři kamarádi odhalují tajemná zákoutí společenského žebříčku a pomalu se vydávají vzhůru. Peníze, ženy, drogy, alkohol, zbraně…. Příběh, který prostě nemůže dobře skončit.

Jelikož mám ráda knihy podle skutečných událostí a v devadesátých letech jsem vyrostla, myslela jsem si, že kniha bude pro mě ta pravá volba. Navíc, podívat se pod pokličku mafie a různých kšeftmanů, mě opravdu lákalo. Bohužel mi nesedl ani styl, jakým je kniha psaná, ani její obsah.

V ději se skákalo od jednoho k druhému, někdy pro mě až nesmyslně. Vše šlo jen tak po povrchu, myslela jsem, že autor půjde více do hloubky a do detailů, co se různých podvodů týká. Bylo to jednoduché, rychlé, prolítli jsme celý příběh letem světem.

Na druhou stranu musím říci, že zhruba v polovině jsem se do knihy dokázala více ponořit a pak už jsem potřebovala vědět, jak to celé dopadne.

Celkově prostě zvláštní a asi ani nemám nic víc, co bych k tomu mohla dodat.
Číst víc

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald