Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Audiokniha
S prominutím řečeno - Michael Žantovský, Supraphon, 2023
Audiokniha
Audiokniha
S prominutím řečeno - Michael Žantovský, Supraphon, 2023
Audiokniha

S prominutím řečeno
Audiokniha

Audiokniha S prominutím řečeno, kterou napsal Michael Žantovský. Politik, překladatel, spisovatel, textař, psycholog a diplomat, mluvčí prezidenta Václava Havla a dlouholetý... Číst víc

3,3 3 hodnocení
Nakladatel
Supraphon, 2023
Interpret
Délka
9:13

Audiokniha S prominutím řečeno, kterou napsal Michael Žantovský. Politik, překladatel, spisovatel, textař, psycholog a diplomat, mluvčí prezidenta Václava Havla a dlouholetý ředitel Knihovny Václava Havla se rozhodl podělit se s námi ... Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

249 Kč

Ihned ke stažení
Další audioknižní vydání
S prominutím řečeno - Michael Žantovský, Hudobné albumy, 2023
MP3 na CD
Čeština, 2023
Více než 30 dní

548 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

S prominutím řečeno - Michael Žantovský, Supraphon, 2023
Audiokniha
249 Kč

Více o audioknize

Michael Žnatovský - politik, překladatel, spisovatel, textař, psycholog a diplomat, mluvčí prezidenta Václava Havla a dlouholetý ředitel Knihovny Václava Havla se rozhodl podělit se s námi o své zkušenosti ze setkání s nejvýznamnějšími světovými politiky a kulturními osobnostmi.Žantovský je nadán schopností humorného pohledu na vše a v tomto stylu také podává svědectví o historii podivuhodných událostí, které mu život přinesl. Dozvíme se nikdy neslyšené příběhy ze života Václava Havla, tibetského dalajlámy, anglické královny, Margaret Thatcherové, George Bushe, Francoise Mitterranda, Williama Clintona, Šimona Perese, Michaila Gorbačova, papeže Jana Pavla II., Paula McCartneye, Woodyho Allena, Miloše Formana, Edwarda Nortona, Paula Newmana, Jacka Nicholsona, Sylvestera Stallona, Arnolda Schwarzeneggera, Jane Fondové a desítek či stovek dalších významných osobností, se kterými autor zažil zajímavá a nekonvenční setkání. Jejich vrcholem je setkání s ještě významnější osobností na Sinajské poušti. Události, které se všechny staly i když některé ne přesně tak, jak jsou zde vylíčené.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,3 / 5

3 hodnocení

0
2
0
1
0

Jak se líbila audiokniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
10.4.2023
Spisovatel, překladatel a diplomat Michael Žantovský nám přibližuje svůj život, kdy se nejednou setkal se slavnými osobnostmi a dostal se do zajímavých situací. V knize se navíc přeneseme na různá místa ve světě. Vyprávění v jeho podání Vás rozhodně zaujme.

Tato kniha mě málem minula, ač vyšla na Velký knižní čtvrtek, zůstala nejdříve mnou nepovšimnuta. To by byla škoda. Mám moc ráda životopisné knihy a tahle se rozhodně řadí mezi ty zajímavé. Navíc je psána s lehkostí a vtipem.

Byla tu pro mě spousta nových informací, ale zároveň jsem si připomněla i novodobou historii naší republiky a Evropy. V knize potkáte spoustu zajímavých osobností, samozřejmě naše prezidenty, ale i prezidenty americké, královnu Alžbětu. Z kulturní oblasti se můžete těšit třeba na Jacka Nicholsona, Rolling Stones a nezapomeňme ani na papeže a dalajlámu.

Dozvíme se tu spoustu „zákulisních“ informací nejen z politiky, ale nebojte, bulvár to není.

Zajímavá kniha, díky které jsem se dozvěděla spoustu pro mě nových informací a zároveň poznala osobnost Michaela Žantovského.
Číst víc

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“