Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Až na kostní dřeň
E-kniha

Pětatřicetiletá Klára si v prsu nahmatá bulku. Lékařské vyšetření je neúprosné: maligní nádor. Kláře se tímto okamžikem zcela změní život. Nastává nelítostný boj se zákeřnou... Číst víc

3,0 1 hodnocení
Nakladatel
Ikar CZ, 2018
248 stran
3-4 hodiny čtení

Pětatřicetiletá Klára si v prsu nahmatá bulku. Lékařské vyšetření je neúprosné: maligní nádor. Kláře se tímto okamžikem zcela změní život. Nastává nelítostný boj se zákeřnou nemocí, který zahrnuje mastektomii... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

179 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Pětatřicetiletá Klára si v prsu nahmatá bulku. Lékařské vyšetření je neúprosné: maligní nádor. Kláře se tímto okamžikem zcela změní život. Nastává nelítostný boj se zákeřnou nemocí, který zahrnuje mastektomii, tedy odstranění prsu, chemoterapie i ozařování. Vyléčí se Klára? Jakým způsobem se s touto drastickou životní peripetií srovná? Vzdá to, nebo bude bojovat až do konce? A jak se jí změní životní hodnoty? Až na (kostní) dřeň je působivý, takřka dokumentárním způsobem odvyprávěný příběh statečné, ale přitom zranitelné ženy, a jejího zoufalého boje s osudem.
Číst víc
Počet stran
248
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
687577
Styl
duchovní, filozofický
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Ikar CZ
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,0 / 5

1 hodnocení

0
0
1
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
30.5.2021
Skutečný příběh autorky, kdy jí v roce 2009 byla zjištěna agresivní forma karcinomu prsu. V knize se dočteme, jak probíhala léčba i uzdravení, i její psychické rozpoložení.

Toto je silné téma, které Vás nenechá chladné a určitě téma, o kterém by se mělo mluvit, aby ženy více dbaly na prevenci a samovyšetření. I přesto všechno nejsem z knihy úplně nadšená.

Ač píše autorka o sobě a své zkušenosti, v knize příběh vložila hrdince Kláře a psala o ní jako o třetí osobě. Tím mi to přišlo neosobní až odtažité a já jsem měla problém se s hlavní hrdinkou sžít a cítit s ní. Chvílemi mi to připadalo spíš jako příručka pro onkologické pacienty, aby věděli, jak bude jejich léčba vypadat. A to včetně odborných komentářů a lékařských zpráv, které byly v knize uvedeny.

Nebyla to špatná kniha, ale rozhodně mohla svůj potenciál více využít. O stejném tématu jsem četla knihu I motýli pláčou, která mě rozhodně více zasáhla.
Číst víc

Nakladatelství Ikar CZ

Číst víc

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio