Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Muž bez tváře
E-kniha

Paul Mulchrone je průměrný, ničím nevynikající mladý muž z irského Dublinu, jenž se – částečně v důsledku těžkého dětství – prokousává životem doslova ze dne na den. Nemá... Číst víc

3,5 2 hodnocení
1. díl série
Dublinská trilogie
Nakladatel
Jota, 2019
392 stran
5-6 hodin čtení

Paul Mulchrone je průměrný, ničím nevynikající mladý muž z irského Dublinu, jenž se – částečně v důsledku těžkého dětství – prokousává životem doslova ze dne na den. Nemá pořádnou práci, partnerku ani světlou budoucnost... Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

248 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Paul Mulchrone je průměrný, ničím nevynikající mladý muž z irského Dublinu, jenž se – částečně v důsledku těžkého dětství – prokousává životem doslova ze dne na den. Nemá pořádnou práci, partnerku ani světlou budoucnost. Jen tuctovou tvář, díky níž si vydělává (dá-li se to tak nazvat) na nuzné živobytí. Když se ho kdosi pokusí zabít poprvé, jedná se víceméně o náhodu. Podruhé to už však je záměr. Paul se zničehonic ocitá na útěku, přičemž s hrůzou zjišťuje, že jediní lidé, kteří mu můžou pomoci, jsou zdravotní sestra se zálibou (hraničící se závislostí) v krimi románech a velmi nekonvenční policista se sklonem k násilí. Spolu musí vyřešit jeden z nejzáhadnějších zločinů v historii Irska, jinak se stanou další obětí. A to velmi brzy.
Číst víc
Originální název
A Man With One of Those Faces
Počet stran
392
Rok vydání
2019
Naše katalogové číslo
649885
Styl
humorný, napínavý
Jazyk
čeština
Překlad
1. díl série
Dublinská trilogie
Nakladatel
Jota
Pro koho
pro muže
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,5 / 5

2 hodnocení

1
0
0
1
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

21

Nadšená knihomoľka, ktorá píše o knihách aj na Instagrame → @citam_citas.

Lea Vasková
Ověřený zákazník
30.8.2022
Každý z nás má určite aspoň jednu maličkosť, ktorá robí z jeho tváre výnimočnú a odlišnú od ostatných. Paul Mulchrone však nie. Vďaka svojej všednej tvári môže pomáhať starým a chorým ľuďom tým, že sa zahrá na ich príbuzných. Táto (ne)dobrovoľná výpomoc pre nemocnice sa ale jediným naozaj dobrým skutkom mení na boj o holý život. Odrazu sa Paul ocitá na úteku pred vrahmi aj políciou a jedinou možnosťou záchrany je vyriešenie desiatky rokov starej záhady.

Už po pár kapitolách mi bolo jasné, že toto bude poriadna jazda. ???? A hoci som sa pre knihu rozhodla najmä kvôli obálke, bolo to veľmi dobré rozhodnutie.
Caimh McDonnell vyskladal príbeh tak dokonalo, že vám nedáva šancu začať sa nudiť. Dej plynie rýchlo a vtipné pasáže sú len čerešničkou na komickej torte, ktorú postupne objavujete. Hoci je na prvý pohľad všetko až príliš jednoduché, objavujú sa stále nové otázky, na ktoré potrebujete nájsť odpoveď…

Musím sa priznať, že táto kniha ma dostala. Ako odchovanec detektívnych príbehov som už v polovici s istotou vedela, čo sa stalo. S postupom deja však autor predviedol svoje umenie a ja som s pootvorenou sánkou sledovala, aký zlý detektív by zo mňa v tomto príbehu bol.
Napriek tomu som si však užila hodiny zábavy a už teraz sa teším na ďalšie časti série.
Číst víc

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass