Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Krása noci - Nina George, Moba, 2020

255 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Krása noci

Čtyři druhy soli. Sůl moře. Sůl slz. Sůl potu. Sůl původu světa... Číst víc

3,5 2 hodnocení
Nakladatel
Moba, 2020
256 stran
4-5 hodin čtení

Čtyři druhy soli. Sůl moře. Sůl slz. Sůl potu. Sůl původu světa... Číst víc

  • Pevná vazba s přebalem
  • Čeština

255 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

Čtyři druhy soli. Sůl moře. Sůl slz. Sůl potu. Sůl původu světa...
Na to myslela Claire, zatímco se taxík prodíral pařížskou dopravní špičkou. Toto léto bylo jiné než předešlé roky. Bylo žhavější, vytrvalejší. Clair pozorovala ženy v ulicích. Kolik tajemství zamlčuje každá z nich? Kolik milenců, kolik nevyplakaných slz? Kolik nevyslovených, neuskutečněných nápadů? Co je zapotřebí, aby se ty ženy změnily? Aby už nic nebylo stejné jako dřív…
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba s přebalem
Rozměr
120×200 mm
Hmotnost
414 g
ISBN
9788024391854
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
703725
Styl
romantický
Jazyk
čeština
Nakladatel
Moba
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,5 / 5

2 hodnocení

0
1
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
27.6.2020
Knížka o tom, jaké je to milovat, o tom, jaké je to být milován a jak člověk pozná, že je to skutečně tak.
Claire, pětačtyřicetiletá profesorka, etoložka na univerzitě. Po více jak dvaceti letech v manželství stále více touží po tom, aby cítila, že žije, ne pouze že existuje. Devatenáctiletá Julie zase čeká na „něco“, na odvahu, na vášnivou lásku.
Obě stráví léto na pobřeží Bretaně – Claire se svým manželem a Julia s jejich synem Nicolasem. Obě ženy, ač rozdílné, zde objevují novou chuť do života a hlavně každá sebe samu.

Od této knihy jsem neměla vůbec žádná očekávání, o to víc mě dostala. Ze začátku jsem byla trošku zmatená, proud myšlenek mi moc nedával smysl a málem jsem knihu odložila. Ale na straně třicet se to zlomilo a já jsem se našla – jako matka, jako žena a knihu jsem už nedala z rukou.

Úžasné prostředí Paříže a Bretaně Vás vtáhne do příběhu a dostanete se do hlav žen, tak rozdílných a přitom tak podobných a hlavně - prostě žen. Obě hledají své Já, každá svým způsobem a přitom vlastně společně. Podíváme se na začátky i konce vztahů, na vztahy dlouhodobé i krásné začátky v mládí.
Není to úplně jednoduché čtení. V ději je víceméně jasné, jak to bude pokračovat, ale o tom ta kniha není. Je o síle myšlenek a síle vlastního Já, je o tom najít hlavně sama sebe.

Nerada škatulkuji knihy, pro koho jsou vhodné, ale z mého pohledu je příběh spíše pro ženy kolem čtyřicítky, které už mají něco odžito. Mě si kniha opravdu našla přesně v ten správný čas. Maximálně jsem si ji užila, je v ní hodně myšlenek a citátů, které jsou mi blízké. Kniha mi dala tolik emocí, pocitů, vjemů. Určitě jsem v ní našla i kus sebe.

Co se mi ještě moc líbilo a musím to vyzdvihnout je moře. Je zde opěvována jeho síla, jeho energie, jeho živelnost. Také bylo úžasné, že se zde zmiňují knihy, které jsem četla a které znám.

Jednu hvězdičku musím strhnout za konec, který mě trochu zklamal, ale i tak je kniha úžasná a stojí za přečtení. A určitě se poohlídnu i po dalších knihách autorky.
Číst víc

Nakladatelství Moba

Číst víc

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“