Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Zmizelí - Benedict Jacka, FANTOM Print, 2021

271 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Zmizelí - Benedict Jacka, FANTOM Print, 2021
Zmizelí - Benedict Jacka, FANTOM Print, 2021

Zmizelí

Beze stopy mizí učedníci mágů - a někdo z Rady by v tom mohl mít prsty. Alex Verus nemá žádné důkazy, žádné svědky a žádné podezřelé. Ví jen, že ho někdo sleduje. A poté, co na... Číst víc

5,0 3 hodnocení
3. díl série
Alex Verus (CZ)
Nakladatel
FANTOM Print, 2021
320 stran
4-5 hodin čtení

Beze stopy mizí učedníci mágů - a někdo z Rady by v tom mohl mít prsty. Alex Verus nemá žádné důkazy, žádné svědky a žádné podezřelé. Ví jen, že ho někdo sleduje. A poté, co na spolužačku jeho vlastní učednice zaútočí... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

271 Kč

U dodavatele > 5 ks
Posíláme do 2 – 3 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024
Zmizelí - Benedict Jacka, FANTOM Print, 2021
271 Kč

Více o knize

Beze stopy mizí učedníci mágů - a někdo z Rady by v tom mohl mít prsty. Alex Verus nemá žádné důkazy, žádné svědky a žádné podezřelé. Ví jen, že ho někdo sleduje. A poté, co na spolužačku jeho vlastní učednice zaútočí zabijáci, Alex pochopí, že toho ještě hodně neví - a že by mohl zmizet stejně jako ostatní…
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
145×205 mm
Hmotnost
352 g
ISBN
9788075940797
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
941643
Jazyk
čeština
Původ
Spojené království
3. díl série
Alex Verus (CZ)
Nakladatel
FANTOM Print
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

3 hodnocení

3
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Al
Neověřený nákup
16.6.2023
Výborná časť o mágovi Alexovi. Akcia, napätie, trochu hororu v záverečnej časti knihy. Veľmi vydarené,odporúčam. Číst víc
21.11.2021
Najprv by som vám chcela povedať, prečo tak veľmi milujem túto sériu. Okrem geniálne skonštruovaného sveta mágov v súčasnom Londýne a fantastických vedľajších postáv je to hlavne vďaka protagonistovi a krásnej myšlienke tejto série.

Alexov svet je nebezpečný, plný nástrah, intríg a oblúd, ktoré sa skrývajú za pozlátko krásy, ale predsa sa v ňom nájdu dobrí ľudia, ktorí bojujú za správnu vec aj za cenu vlastného života. Alexova obetavosť, to ako pomáha druhým, práve preto, že jemu samému v tých najhorších chvíľach nikto nepomohol. Vrhá sa po hlave do šialených nebezpečenstiev kvôli ostatným a napriek všetkému, čo sa mu stalo, nikdy nezanevrel na svet a na ľudí okolo seba. Len ťažko by som našla, či už v knižnom alebo v skutočnom svete, lepšieho človeka.

Nemôžem si pomôcť, ale pri tejto sérii sa cítim, akoby som sa vrátila domov.
Alex v každej knihe rieši inú záhadu, zároveň na seba však intrigy medzi mágmi a určité udalosti nadväzujú, takže sledujeme množstvo osudov a príbehov.

Spoznala som nové skvelé postavy, ktoré som si okamžite obľúbila, zároveň som sa ale stretla so starými známymi a z nášho opätovného stretnutia ma zahrialo pri srdci.
Počas knihy som mnohokrát zatajila dych, smiala som sa na Alexovom ustipačnom humore a občas som ostala vskutku dojatá, tak veľmi, že sa objavili aj slzy.

Kniha mi zdvihla náladu a poskytla mi únik do mojej obľúbenej knižnej reality, ktorý som veľmi potrebovala.
Ako predošlé diely, tak aj tento som zhltla za pár hodín, aj keď som sa veľmi snažila oddialiť koniec, pretože som sa s Alexom nechcela rozlúčiť.

Ak hľadáte knihu, ktorá vás celkom pohltí, vyvolá vo vás more pocitov a opäť vás primäje veriť v dobro, je to práve táto.
Séria Alex Verus je podľa mňa úžasná a ja vám ju môžem vrelo a bez výčitiek iba odporúčať.
Číst víc

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová