Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Růže z Jericha
E-kniha

Říká se, že láska hory přenáší. Jak se ale Magda a Kareem přenesou přes všechny kulturní a názorové rozdíly? Egypťan svázaný pravidly islámu a nespoutaná, impulzivní Češka žijí... Číst víc

4,0 1 hodnocení
Nakladatel
Paseka, 2020
256 stran
4-5 hodin čtení

Říká se, že láska hory přenáší. Jak se ale Magda a Kareem přenesou přes všechny kulturní a názorové rozdíly? Egypťan svázaný pravidly islámu a nespoutaná, impulzivní Češka žijí v Německu. V napjaté společenské atmosféře... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

149 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Karin Lednická: Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024

Více o eknize

Říká se, že láska hory přenáší. Jak se ale Magda a Kareem přenesou přes všechny kulturní a názorové rozdíly? Egypťan svázaný pravidly islámu a nespoutaná, impulzivní Češka žijí v Německu. V napjaté společenské atmosféře je Kareem vyčerpaný beznadějným hledáním zaměstnání a steskem po vlasti. Jednoho dne bez jakéhokoliv varování zmizí. Magda se ho vydá hledat do Káhiry a ocitá se v úplně jiném městě, než jaké znají turisté. Netuší, co všechno ji tam čeká… Netradiční próza mladé české autorky vypráví o střetu kultur s citem pro humorné situace a vtipné dialogy. Díky osobní zkušenosti zasvěceně a barvitě vykresluje prostředí přistěhovaleckých komunit.
Číst víc
Počet stran
256
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
1075265
Styl
filozofický, duchovní
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Paseka
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Recenze od Martinusáků

Tuhle knihu jsem si ke čtení vybrala zaprvé kvůli anotaci, za druhé i kvůli sympatickému paperbackovému vydání :-) Rozumějte, mám moc ráda paperbacky a jsem vždycky přešťastná, když se jednou za čas objeví nějaký původní český a navíc dobrý a pěkný. Tohle všechno Růže z Jericha určitě je. Je taky pichlavá, má hodně suchý humor, místy je karikaturní a předvídatelná, ale sakumprásk mi to zas tak nevadilo. Je to příjemné čtení a pořád jsem se bavila, děj plynul lehce kupředu, nastávaly nečekané situace, občas se objevil i povedený vtípek. Věnujte volnomyšlenkářské mamince nebo občasnému 20+ čtenáři.

Číst víc

Nakladatelství Paseka

Číst víc

„Když chceš hrát o trůny, můžeš buď vyhrát, nebo zemřít. Jiná cesta není.“

Hra o trůny - George R.R. Martin, 2017
Hra o trůny
George R.R. Martin