Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Meditační techniky
E-kniha

buddhistických a taoistických mistrů

Ezoterické techniky určené ke hledání božství obvykle zůstávají světu utajené – přechovávané v klášterech pouze pro ty nejasketičtější praktikující. Nyní Daniel Odier poté, co... Číst víc

Nakladatel
Maitrea, 2018
Počet stran
209

Ezoterické techniky určené ke hledání božství obvykle zůstávají světu utajené – přechovávané v klášterech pouze pro ty nejasketičtější praktikující. Nyní Daniel Odier poté, co se sám ponořil do života a duchovních praktik... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

175 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Meditační techniky - Daniel Odier, Maitrea, 2018
E-kniha
175 Kč

Více o eknize

Ezoterické techniky určené ke hledání božství obvykle zůstávají světu utajené – přechovávané v klášterech pouze pro ty nejasketičtější praktikující. Nyní Daniel Odier poté, co se sám ponořil do života a duchovních praktik buddhistických a taoistických klášterů na různých místech Indie, Nepálu, Srí Lanky, Thajska a Japonska, odhaluje učení předávaná mudrci, kteří jsou živoucím projevem svých tradic.
Odier nahlíží za doktrínu, dogma a filozofická pojednání, které opomíjejí přímé prožitky praxe, a předkládá zde cestu k jádru náboženského prožitku, jak je možné jej objevit prostřednictvím meditace. Začíná s jednoduchými a základními kroky nezbytnými pro přípravu na meditaci a provádí čtenáře specifiky mentálních cvičení a vizualizací, které buddhističtí a taoističtí mistři používají po celé věky. Oddat se meditaci v tom smyslu, jak ji chápou buddhisté a taoisté, znamená pochopit, že každé vlákno naší bytosti je spojené se vším existujícím. Kniha Meditační techniky buddhistických a taoistických mistrů je cenným průvodcem pro všechny, kdo jsou na cestě k poznání.
Číst víc
Počet stran
209
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
1652497
Jazyk
čeština
Nakladatel
Maitrea
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Ať člověk utíká, jak chce, sobě samému neunikne. Je to jako se stínem. Pořád se vás to drží.“

Po otřesech - Haruki Murakami, 2010
Po otřesech
Haruki Murakami