Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Rovnice lásky
E-kniha

Dá se láska vypočítat? Svěží novinka od autorek bestsellerových erotických sérií Božský a Vášnivý. Jess je svobodná matka svérázné dcerky, která se vyzná v datech a... Číst víc

3,9 7 hodnocení
Nakladatel
Jota
388 stran
5-6 hodin čtení

Dá se láska vypočítat? Svěží novinka od autorek bestsellerových erotických sérií Božský a Vášnivý. Jess je svobodná matka svérázné dcerky, která se vyzná v datech a statistikách, ale žádná čísla ji nepřesvědčí, aby uvěřil Číst víc

  • EPUB MOBI
  • Čeština

258 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Dá se láska vypočítat? Svěží novinka od autorek bestsellerových erotických sérií Božský a Vášnivý. Jess je svobodná matka svérázné dcerky, která se vyzná v datech a statistikách, ale žádná čísla ji nepřesvědčí, aby uvěřila, že existuje opravdová láska. Všichni muži ji zklamali. Otec o ni nestál a její bývalý se rozhodl, že není připraven být tátou ještě dřív, než se jejich dcera narodila. Zastávat roli táty i mámy je těžké… a osamělé. Pak se ale Jess doslechne o GeneticAlly, společnosti, která se specializuje na vyhledávání ideálních partnerů na základě DNA. Má to být revoluce, která podle předpovědí navždy změní seznamování. Najít spřízněnou duši pomocí DNA? Spolehlivost čísel – to je něco, čemu Jess rozumí. Alespoň to si myslela, dokud její test neukázal neslýchaně vysokou kompatibilitu se zakladatelem společnosti GeneticAlly, doktorem Riverem. Tohle jí nejde na rozum, protože doktora Rivera už zná. TEN nesympatický nafoukaný tvrdohlavec bezpochyby její spřízněnou duší být nemůže!
Číst víc
Originální název
The Soulmate Equation
Počet stran
388
Naše katalogové číslo
1805093
Styl
romantický, humorný
Jazyk
čeština
Původ
Spojené státy
Nakladatel
Jota
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

3,9 / 5

7 hodnocení

1
0
3
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

13.10.2023
Čakala som niečo viac
Musím priznať, že knihy od tohto dua autoriek mám veľmi rada, ale žiaľ toto bolo také priemerné....
Súhlasím s recenziou nižšie - bolo tu veľa zbytočných monológov a zdĺhavých opisov, dosť dlho trvalo, kým ma kniha vtiahla do deja. Ak patríte k fanúšikom autoriek a chcete si ju prečítať nič veľké od nej neočakávajte. Neurazí - nepoteší.
Číst víc

Christina Lauren

Číst víc

Nakladatelství Jota

Číst víc

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass