Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Adam a Eva v práci - Radka Maňáková, Miloš Pícha, TT Publishing, 2016

255 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Adam a Eva v práci - Radka Maňáková, Miloš Pícha, TT Publishing, 2016
Adam a Eva v práci - Radka Maňáková, Miloš Pícha, TT Publishing, 2016

Adam a Eva v práci

Kniha Radky Maňákové a Miloše Píchy se odvážila prolomit tabu genderové korektnosti a ukazuje možnosti i úskalí spolupráce mužů a žen v práci. Potvrzení domněnky, že opravdu... Číst víc

Nakladatel
TT Publishing, 2016
Počet stran
154

Kniha Radky Maňákové a Miloše Píchy se odvážila prolomit tabu genderové korektnosti a ukazuje možnosti i úskalí spolupráce mužů a žen v práci. Potvrzení domněnky, že opravdu nejsme stejní a že každý potřebuje něco jiného, je... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

255 Kč

U dodavatele 3 ks
Posíláme do 2 – 5 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024
Adam a Eva v práci - Radka Maňáková, Miloš Pícha, TT Publishing, 2016
255 Kč

Více o knize

Kniha Radky Maňákové a Miloše Píchy se odvážila prolomit tabu genderové korektnosti a ukazuje možnosti i úskalí spolupráce mužů a žen v práci. Potvrzení domněnky, že opravdu nejsme stejní a že každý potřebuje něco jiného, je v současnosti pro mnohé z nás výbušné téma.
„Jak se v práci mohou oba principy, ženský a mužský, doplnit tak, aby vzniklo něco úžasnějšího, než umí udělat každý z nich sám?“, to je otázka, která čtenáře knížkou provází.

V různorodých „příbězích“ z manažerské praxe a v myšlenkových „asociačních výletech“ vám autoři představí rozdíly v uvažování, ve vnímání pracovních situací a v postupu k řešení. Objevíte plíživé nebezpečí unisex přístupu, spatříte pasti „nevědomých“ reakcí na projevy opačného principu a pousmějete se nad Milošovými kresbami, které znázorňují uvažování vyhraněných Adamů a Ev. A poté uvidíte dary, které do spolupráce principy přináší a možnosti jejich společného tance.

A jak s těmito dary pracovat? Jak je rozvíjet? A jak do práce přinést více jiskření a radosti? A komu se to už opravdu povedlo?
…tak to jsou přesně ty otázky, na které autoři hledají a nacházejí mnohdy nečekané odpovědi.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis