Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Akce
Audiokniha
V Tichošlápkách je pořád veselo - Milena Buřilová, Slyš.to, s.r.o., 2020
Audiokniha
Akce
Audiokniha
V Tichošlápkách je pořád veselo - Milena Buřilová, Slyš.to, s.r.o., 2020
Audiokniha

V Tichošlápkách je pořád veselo
Akce
Audiokniha

Veselé vyprávění o partě kocourů, kteří chodí do školy, učí se chytat myšky, sportují a drží při sobě v časech dobrých i zlých. Příběhy kocourka Filípka a jeho přátel vyšly... Číst víc

Nakladatel
Slyš.to, s.r.o., 2020
Interpret
Délka
1:27

Veselé vyprávění o partě kocourů, kteří chodí do školy, učí se chytat myšky, sportují a drží při sobě v časech dobrých i zlých. Příběhy kocourka Filípka a jeho přátel vyšly poprvé v roce 1994 a jejich autorka Milena Buřilov Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

101 Kč

Ihned ke stažení

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

V Tichošlápkách je pořád veselo - Milena Buřilová, Slyš.to, s.r.o., 2020
Audiokniha
101 Kč

Více o audioknize

Veselé vyprávění o partě kocourů, kteří chodí do školy, učí se chytat myšky, sportují a drží při sobě v časech dobrých i zlých.
Příběhy kocourka Filípka a jeho přátel vyšly poprvé v roce 1994 a jejich autorka Milena Buřilová v nich dokázala vystihnout radosti i starosti, kterými žije každý školák. Kocour Filípek chodí do školy, kde někdy vyrušuje, propadá z chytání ptáčků.
Také se rád vytahuje a má spoustu nápadů. Přesto umí být tak dobrý kamarád, že s ním kocourci Zrzek, Ťapka, Mourek, Vichřík, Jiskra, Saze, Mlíčko, i třeba kočička Lízinka rádi kamarádí a dohromady jsou výborná parta. Všechno je prima, dokud se v jejich vesnici Tichošlápky neobjeví vzácný bílý angorský kocour jménem Zizi.
Umíte si jistě představit, co se bude dít. Ale pozor! Kdo bude pozorně poslouchat, určitě zjistí, že všechno není pouze černé jako kocour Saze nebo jen bílé jako angorský fešák Zizi. A také to, že abychom byli doma spokojení, musíme občas vyrazit do světa na zkušenou!
Číst víc
Délka
1:27
Naše katalogové číslo
731511
Jazyk
čeština
Nakladatel
Slyš.to, s.r.o.
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“