Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Robinsoni a donkichoti - Aleš Palán, Prostor, 2022

466 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Robinsoni a donkichoti - Aleš Palán, Prostor, 2022
Robinsoni a donkichoti - Aleš Palán, Prostor, 2022

Robinsoni a donkichoti

Každý člověk je jedinečný. Někteří lidé jsou však jedinečnější

Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv. Třeba někdo takový žije hned ve vedlejší bytovce.... Číst víc

5,0 3 hodnocení
Nakladatel
Prostor, 2022
384 stran
5-6 hodin čtení

Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv. Třeba někdo takový žije hned ve vedlejší bytovce. Jistě, každý člověk je jedinečný, ale... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

466 Kč

Cena v knihkupectví: 597 Kč
U dodavatele 2 ks
Posíláme do 4 – 9 dnů
Další knižní vydání
Robinsoni a donkichoti - Aleš Palán, Prostor, 2022
Pevná vazba
Čeština, 2022
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Více o knize

Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv. Třeba někdo takový žije hned ve vedlejší bytovce. Jistě, každý člověk je jedinečný, ale – málo platné – někteří lidé jsou zkrátka jedinečnější.
Co spojuje sedm lidí, jejichž příběhy byly shromážděny v této knize? Není to přímo samota jako u samotářů, kteří se stáhli z civilizace do lesů, močálů a hor. Jisté poodstoupení tu ale přesto nacházíme. „Neměl bych sílu jít s proudem, a už vůbec ne proti proudu,“ říká jeden z nich. Všichni si vytvořili malý osobní svět, fascinující vesmír, kde platí jejich vlastní pravidla. Jsou na dosah ostatním, a přesto tak daleko. Nebo snad vysoko? Některé jejich historky jsou neuvěřitelné, ale autor knihy jim věří. Proč by si člověk nemohl koupit šest tygrů ve slevě, kreslit ve spolupráci s plísní nebo najít skutečný smysl života? Víte snad o něčem, co by bylo důležitější?
Číst víc
Počet stran
384
Vazba
pevná vazba
Rozměr
165×225 mm
Hmotnost
1020 g
ISBN
9788072605460
Rok vydání
2022
Naše katalogové číslo
1551881
Vydání
2
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Prostor
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

3 hodnocení

3
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Ověřený zákazník
18.4.2022
Po sérii úspěšných knížek plné rozhovorů s neopakovatelnými osobnostmi, je tu novinka. Tentokrát tu najdeme sedm příběhů, sedm rozhovorů s lidmi, kteří nám jsou mnohem blíž. Můžete je potkávat denně na ulici, nebo to může být třeba Váš soused. Každý z nich si vytvořil svůj vlastní svět, ve kterém žije.

Knihy Aleše Palána mám moc ráda. Už při čtení úvodu jsem měla husí kůži a byla jsem dojatá. Vše tedy naznačovalo tomu, že se mi kniha bude líbit a nespletla jsem se. Jelikož mám ráda příběhy ze života a podle skutečných událostí, tak toto je kniha přesně pro mě. Více realističtější už to být ani nemůže.

Každý z rozhovorů je něčím jiný, něčím zvláštní. Všechny jsou zajímavé a všechny mě bavily. Autor používá neotřelé otázky, které Vám však zodpoví vše, na co byste se chtěli zeptat. Aleš Palán skvěle pracuje se slovy a když je poskládá z tak zajímavého vyprávění o lidských osudech, je to až neskutečné. Během čtení jsem se ponořila do knížky a ani jsem nevnímala okolí.

Samozřejmě nesmím zapomenout ani na nádherné fotografie od Karla Cudlína. Knihu skvěle doplňují a vy si můžete udělat ucelenější obrázek o každém z robinsonů.

Postupně si chci dokoupit všechny knihy rozhovorů Aleše Palána. Jsou to knihy, které potřebuji mít v mé knihovničce.
Číst víc

Aleš Palán

Číst víc

Nakladatelství Prostor

Číst víc

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass