Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Pachtění za třpytem - Ota Ulč, Šulc - Švarc, 2014

142 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Pachtění za třpytem - Ota Ulč, Šulc - Švarc, 2014
Pachtění za třpytem - Ota Ulč, Šulc - Švarc, 2014

Pachtění za třpytem

Téměř vše o diamantech se dočtete v dobrodružné knize Oty Ulče. Za jejich třpytem se pachtí postavy románu s různou motivací. Někdo už jen proto, že v malé hromádce představují... Číst víc

Nakladatel
Šulc - Švarc, 2014
208 stran
3 hodiny čtení

Téměř vše o diamantech se dočtete v dobrodružné knize Oty Ulče. Za jejich třpytem se pachtí postavy románu s různou motivací. Někdo už jen proto, že v malé hromádce představují velkou horu zlata. Jsou také magickým lákadlem pro lupiče... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

142 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 28. 5.
  • Na vaší adrese 28. 5.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
28. 5.
Partnerské knihkupectví
28. 5.
Odběrní místo PPL
28. 5.
Odběrní místo Zásilkovna
28. 5.
AlzaBox
28. 5.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
28. 5.
Kurýr PPL
28. 5.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Pachtění za třpytem - Ota Ulč, Šulc - Švarc, 2014
142 Kč

Více o knize

Téměř vše o diamantech se dočtete v dobrodružné knize Oty Ulče. Za jejich třpytem se pachtí postavy románu s různou motivací. Někdo už jen proto, že v malé hromádce představují velkou horu zlata. Jsou také magickým lákadlem pro lupiče a nejvhodnějším prostředkem, jak snadno a rychle financovat Al-Kajdu a mezinárodní teroristy. S těmi všemi se střetne knihovník Břetislav Holeček jako tajný agent Brent Holm na lodi plující z Kapského Města do Sydney. Napínavý román má jeden konec, ale dvě protichůdná řešení, jak se k němu dospělo. Zůstává na čtenáři, která pravda je podle něj ta pravá.
Čech pracující u federální vlády ve Washingtonu je pověřen zjistit identitu osoby, která má převzít pašované diamanty na financování Al-Kajdy. Břetislav Holeček přejmenovaný na Brenta Holma letí z Ameriky do Kapského Města, aby zde nastoupil na výletní zaoceánskou loď s tisícovkou pasažérů a pětisetčlennou posádkou. Holm je expert na vyhledávání podezřelých osob metodou profilování jejich osobnosti, psychologie, předpokládaného jednání a motivace. Během měsíční plavby jižním Atlantikem a kolem Ohňové země až do Austrálie pátrá na obrovské lodi po diamantech a snaží se odhalit pašeráky i teroristy. Jeho úkol se zkomplikuje záhadné zmizení jednoho pasažéra během plavby a také to, že o diamanty se zajímá několik agentů jiných tajných služeb. Rébus se může vyřešit dvěma vzájemně se vylučujícími způsoby a je na čtenáři, které verzi uvěří. Autor využil řadu svých cestovatelských zkušeností, jeho dobrodružný román je nejen napínavý, ale i poučný. Hlavní dějové zápletky rozehrál jako šachové partie s více protihráči, kde nechybí dámský gambit, česká obrana, velká rošáda, šach i mat. Ale co když jedna z těch partií skončí remízou?
Číst víc
Počet stran
208
Vazba
pevná vazba
Rozměr
135×210 mm
Hmotnost
242 g
ISBN
9788072443666
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
176784
Styl
napínavý, dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Šulc - Švarc
Pro koho
pro ženy, pro muže
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Ať člověk utíká, jak chce, sobě samému neunikne. Je to jako se stínem. Pořád se vás to drží.“

Po otřesech - Haruki Murakami, 2010
Po otřesech
Haruki Murakami