Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Zaklínač: Zrnko pravdy / Menší zlo - Andrzej Sapkowski, Crew, 2024

332 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Zaklínač: Zrnko pravdy / Menší zlo

Geralt objeví odlehlé sídlo, kde ho přivítá neobvyklý majitel – netvor s lidskými způsoby. Toto stvoření ho pozve dovnitř a povypráví mu příběh své rodiny, svou minulost a své... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Crew, 2024
Počet stran
112

Geralt objeví odlehlé sídlo, kde ho přivítá neobvyklý majitel – netvor s lidskými způsoby. Toto stvoření ho pozve dovnitř a povypráví mu příběh své rodiny, svou minulost a své prokletí. Pokud ho tíha jeho zločinů odsoudila k podobě netvora ... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

332 Kč

Skladem > 5 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
Zaklínač: Zrnko pravdy / Menší zlo - Andrzej Sapkowski, Crew, 2024
332 Kč

Více o knize

ZRNKO PRAVDY Geralt objeví odlehlé sídlo, kde ho přivítá neobvyklý majitel – netvor s lidskými způsoby. Toto stvoření ho pozve dovnitř a povypráví mu příběh své rodiny, svou minulost a své prokletí. Pokud ho tíha jeho zločinů odsoudila k podobě netvora – to je rozsudek jako z pohádek – mohlo by se v těch fantastických příbězích nacházet zrnko pravdy s radou, jak uniknout osudu a dosáhnout vykoupení?
MENŠÍ ZLO V zapadlé vsi požádá Geralta místní čaroděj, skrývající se ve věži, o službu. O život mu usiluje stvůra, mladá žena narozená pod kletbou Černého slunce, a zaklínač ji má zabít. Ona dívka pak Geraltovi vypráví úplně jiný příběh, ve kterém je opravdovým netvorem sám čaroděj. Spáchal totiž nevýslovné činy na základě svých pověrčivých představ. Vzhledem k tomu, že se tvář zla neustále mění, musí Geralt – ať už z vlastní volby nebo z donucení – učinit rozhodnutí, které může vést jedině k tragédii.
Číst víc
Počet stran
112
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
168×258 mm
Hmotnost
326 g
ISBN
9788076794085
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2377945
Styl
mysteriózní
Jazyk
čeština
Nakladatel
Crew
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

18.2.2024
Komiksový Zaklínač od Dark Horse, no tentokrát s dvomi poviedkami priamo z kníh od Andrzeja Sapkowskeho!

Na úvod sa nám predstavuje ,Zrnko pravdy', v ktorom je Geralt aj so svojou Klebietkou/Klepnou na potulkách krajinou. No potom si všimne zhluk dravého vtáctva, ktorý ho privedie k mŕtvym telám. Kúsok opodiaľ si následne všimne záhadnú ženu, vďaka ktorej objaví neďaleký opustený dom. No zdanie klame a Zaklínač sa už čoskoro stretáva s majiteľom, Nivellenom, ktorý nevyzerá veľmi všedne..

Druhá poviedka s názvom ,Menšie zlo' sa pre zmenu odohráva v Blavikene, kde chce Geralt speňažiť zabitú kikimoru. Nakoniec sa však stretne s miestnym čarodejníkom, ktorý ho chce nahovoriť na odmenu za celkom iný typ zákazky. Zaklínač sa tak ocitá na križovatke ciest, kde si má vybrať medzi väčším a menším zlom. Ako sa rozhodne?

Tieto príbehy už však pravdepodobne drvivá väčšina určite pozná. Otázka teda znie, má zmysel kupovať komiks, keď viete o čom je? Navyše, druhá poviedka už predsa na Slovensku vyšla v ilustrovanom prevedení od Lindeni. Odpoveď je napriek tomu veľmi jednoduchá... Áno, má!

Vizuál je tu naozaj nadherný! Nielen ilustrácie, ale aj farby samotné. Tento sympatický štýl vás okamžite pohltí a čo je ešte lepšie, text sa tu zbytočne nikto meniť nesnažil. Naopak, čo bublina, to slová vytiahnuté priamo z kníh. Ďalšie plus je rozvrhnutie a prehľadnosť scén. Narozdiel od Náreku čarodejnice, tu je všetko zreteľné a jasné. Čítanie a prezeranie storyboardov je teda pre čitateľa naozaj potešením.

Komiks pôvodne vyšiel v klasickej a limitovanej verzii, ale rozdiel bol iba v obálke. Vy sa pozeráte na tú klasickú. Osobne dúfam, že sa dostane aj na spracovanie ďalších knižných poviedok, ktoré sa napríklad nedostali ani do seriálovej verzii od Netflixu.

Ktokoľvek váha nad kúpou, je to zbytočné. Rozhodne môžem toto vydanie len odporúčiť!


Viac podobných recenzií nájdete na mojom Instagrame: peterpanik_reviews
Číst víc

Andrzej Sapkowski

Číst víc

„Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.“

Harry Potter a Tajemná komnata - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2016
Harry Potter a Tajemná komnata
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)