Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Ano, pane Božský
E-kniha

Tak dokonalý, že mu nelze odolat! Když Evě zemře milovaný manžel, z hodiny na hodinu se jí zhroutí celý svět. Osud jí ale záhy přivede do cesty Samuela, vlivného podnikatele,... Číst víc

4,6 8 hodnocení
Nakladatel
Fortuna Libri ČR, 2024
400 stran
6-7 hodin čtení

Tak dokonalý, že mu nelze odolat! Když Evě zemře milovaný manžel, z hodiny na hodinu se jí zhroutí celý svět. Osud jí ale záhy přivede do cesty Samuela, vlivného podnikatele, který prožil podobnou tragédii. Vzájemná přitažlivost ... Číst víc

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

299 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Více o eknize

Tak dokonalý, že mu nelze odolat
Když Evě zemře milovaný manžel, z hodiny na hodinu se jí zhroutí celý svět. Osud jí ale záhy přivede do cesty Samuela, vlivného podnikatele, který prožil podobnou tragédii. Vzájemná přitažlivost v nich probudí divokou spontánnost, která nečekaně rychle přeroste v intenzivní vztah. Poslechne Eva varování přítele Roberta, když ji od spojení s mužem, kterého sotva zná, zrazuje, nebo už zcela podlehla a zůstane s ním, i kdyby ji to mělo stát život?

Nový erotický román od autorky bestselleru Ano, pane řediteli.
Číst víc
Počet stran
400
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2370271
Styl
erotický, romantický
Jazyk
čeština
Původ
Česko
Nakladatel
Fortuna Libri ČR
Pro koho
pro ženy
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,6 / 5

8 hodnocení

5
3
0
0
0

Jak se líbila e-kniha vám?

Čtenářské recenze

před šesti dny
Ano, pane Božský je jedným z nich. Zväčša to býva len muž, ktorý je poriadne zazobaný avšak v tomto príbehu to bola aj žena, ktorá v dôsledku smrti manžela prišla k dedičstvu. Okrem toho, aj tak tie peniaze venovala na dobročinné účely. Chcela som poukázať najmä na to, že si boli rovní. A to sa mi páčilo. Ženská nezávislosť.

Eva v úvode príbehu stratila životnú lásku. Tieto strany boli veľmi na city. Oporou jej bol kamarát Róbert. Ako som spomenula, Eva venovala peniaze na dobročinné účely, v rámci ktorých stretáva Sama. A potom sa začal príbeh plný vášne, ktorá sa pretaví do lásky alebo to bude len biznis? Priateľstvo, ktoré poznačí nenávisť. A prečo? Lebo bulvár a zadubenec, ktorý nepočúva a nevidí. Druhá šanca pre matku, ktorá ju využije alebo si pôjde stále to svoje?

V tejto knihe ma viac zaujali dejové linky s Robertom a matkou, ktorých by som prefackala. A ešte raz, pre istotu. Autorka zostala verná aj erotike, ktorá rovnako vedela upútať pozornosť.
Ano, pane božský bola viac dejová, bolo viac emócii, viac zvratov, lásky a napätia.

Každopádne ju odporúčam čítať, ak chcete prežiť celú škálu emócii. Od smútku, cez hnev, červenanie sa, opäť k hnevu, k túžbe, k vražedným myšlienkam až po…veď si prečítajte.
Číst víc
26.3.2024
Ano, pane Božský je už druhým počinom autorky Lucie Srňánkovej. Čítala som aj jej debut a čo sa týka zápletky, v tejto knihe bola taká prirodzenejšia. Ale pekne po poriadku.

Srňánková je macher na posteľové scény. Bez debát, snáď najlepšia a najoriginálnejšia autorka na SK/CZ scéne v písaní erotických scén. Neštíti sa “použiť” rôzne polohy, techniky, hračky… dá sa povedať, že to je aj edukatívne čítanie :D. Z môjho pohľadu je práve toto Luciino obrovské plus. Ďalšie pozitívum “Božského” je netypicky zvolená postava. Už v úvode je príbeh srdcervúci, hlavná hrdinka Eva čerstvo ovdovela. Všetky jej pocity zachytila autorka presvedčivo. Avšak smrťou sa s manželom celkom nelúčime, myslím, že nejednu čitateľku práve toto v deji zaskočí, nie však negatívne. Robert, najlepší priateľ Evy je úžasný, je jej obrovskou oporou, len ma mrzí, že Evinmu úsudku nedôveroval až natoľko, že sa nechal zaslepiť vlastnou pravdou. Nie dlho po smrti manžela Eva spoznáva Sama. On má za sebou pestrú minulosť rozmazávanú bulvárom. Autorka je líška prefíkaná, pretože som netušila, čo od Sama čakať. Celý čas bol pozorný, aj z jeho uhla pohľadu(pár kapitol bolo venovaných jeho rozprávaniu) bolo jasné, že Evu miluje, ale stále mi na ňom niečo nesedelo. Čakala som prehnanú drámu, ktorá síce prišla, ale prekvapivo z úplne inej strany. To rúško tajomna vznášajúce sa nad Samom sa rozplynulo až poslednými stranami, kde to zúfalstvom a napätím sršalo. Mám však dve (absolútne ide o vec osobného vkusu)poznámky k príbehu, ktoré mi v tomto ‘ANO’ nešmakovali. Podľa mňa nie je vôbec sexy ak muž (parafrázujem, nie som si istá zvoleným slovom autorky) “zhoupne” obočím- pre mňa to je totálne antisexy, alebo som ešte nevidela nikoho to urobiť príťažlivo. Ďalšia vec, ktorá mi nie celkom sadla(aj keď chápem dôvody Lucie), sú predramatizované niektoré roztržky- najmä teda s Evinou mamou. Akoby boli občas umelo nafúknuté, ale v konečnom dôsledku, Evino rozhodnutie v súvislosti s matkou absolútne schvaľujem a nič lepšie nemohla urobiť.
Číst víc
9.2.2024
Lucie Srnánkova:Ano,pane Bozsky.
Velmi citlivy pribeh.Mala som na mále a v niektorych castiach som sa skoro rozplakala.Citat o nevyliecitelnej rakovine,naslednom umrtí,strate milovanej osoby,nezitie-len prezivanie a ked sa nakoniec po vsetkom tom plakani a trapeni musi dat clovek dokopy,ist dalej,zacat zase ako tak fungovat,bolo aj pre mna nesmierne obtiazne.
Eva,aj Samuel postretol podobny osud,ostali sami.Nahoda ich spojila a odvtedy boli nerozlucni.Doplnali jeden druheho,starali sa o seba navzajom,podporovali a po kratkom case aj velmi lubili(sice na moje pomeri sup sup vsetko okolo nich),ale aj take stastie moze existovat:-)
Lenze stastie netrva vecne,ako u vieme...Zla rodina,aj rodina o ktorej nevies,nehody,podrazy,obvinovania,unos..
Akcnost tam samozrejme nechybala,takze som trpla na konci,lebo si zelam len tie najlepsie zakoncenia,nech sa usmievam ako slniecko:-))
No a ako to dopadlo,si precitajte sami.Kniha sa Vam bude urcite velmi pacit.Dakujem.
Číst víc
Maruška
Neověřený nákup
4.2.2024
Abych řekla pravdu, nevím kde začít. Tato kniha mě v mnoha věcech překvapila a v mnoha i posadila na zadek.

Životní ztráta, bolest, naděje, rodinné vztahy, přátelství, touha, sex

V první řadě Vás chci upozornit, jakmile se pustíte do knihy. Balíček kapesníků mějte po ruce. Emoce se tu u mě střídali rychlosti blesku. Hned na prvních stránkách jsem přes slzy neviděla. Několikrát během čtení jsem nadávala, byla sklamanná, chtěla pár lidem urvat hlavy, culila se jak měsíček na hnoji, smála se, byla dojatá z gest a několikrát jsem se i červenala.

Jak já si myslela, že tato kniha bude opět hlavně v erotické rovině. Tak jsem byla hodně rychle vyvedena z omylu. Řeší se zde mnohem zásadnější problémy. Vztahy v rodině, důvěra, dávání druhé šance, objevování sama sebe. Ale i o tom, jak dokáží být silná pouta přátelství.

Eva jako podnikatelka a majitelka vlastní cukrárny byla strašně silná žena! To co zažívala celý dětství, následně velká životní stráta. Obdivovala jsem ji. Její přátelství s Robertem bylo kouzelný, takový, který bych si přála i já. Až do velkého sklamání. Ale na jednu stranu chápu ten strach o kamaráda, tu bezmoc a nastvaní. Ale veliký plus má u mě Eva za oblíbený seriál a oblíbený dort(máme to obě stejně).

Sam, který dýchal pro firmu si mě získal hned. Byl to takový medvídek, který za zavřenými dveřmi se proměnil v ďábla. Jeho minulost nebyla hezká, on si ovšem v tomhle ohledu dokázal udržet chladnou hlavu.
Co se týká chemie a erotických scén, tak ty byli napsány vážně.
Popravdě na srdci toho o téhle knize mám spoustu, ale nerada bych nějak spoilerovala a hlavně by se mi to sem ani asi nevyšlo.

Za sebe mužů říct, že tato kniha se mi od autorky líbila o něco víc a určitě ji doporučuji. A abych jen nechválila, tak dvě scény bych trochu víc rozepsala, ale tak víš Luci žeTěším se, co si pro nás autorka příště připraví.

Moc krát děkuji autorce & fortunalibri nakladatelstvi za zaslání knihy k recenzi.
Číst víc

Nakladatelství Fortuna Libri ČR

Číst víc

„Jestli někdy potkáte někoho, koho budete doopravdy milovat, nikdy ho nenechte odejít.“

Já a Ty, navždy - Jo Watson, 2021
Já a Ty, navždy
Jo Watson