Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Wandertip 3 - Dušan Procházka, Littera, 2023

120 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Wandertip 3 - Dušan Procházka, Littera, 2023
Wandertip 3 - Dušan Procházka, Littera, 2023

Wandertip 3

10 Tipů na krátké letecké cesty

S rozmachem letecké nízkonákladové dopravy a nástupem levných leteckých společností, dochází k dosažení destinací, které byly dříve obtížně dostupné nebo byly nabízeny... Číst víc

3. díl série
Wandertip
Nakladatel
Littera, 2023
Počet stran
62

S rozmachem letecké nízkonákladové dopravy a nástupem levných leteckých společností, dochází k dosažení destinací, které byly dříve obtížně dostupné nebo byly nabízeny cestovními kancelářemi delším, či finančně... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Více o knize

S rozmachem letecké nízkonákladové dopravy a nástupem levných leteckých společností, dochází k dosažení destinací, které byly dříve obtížně dostupné nebo byly nabízeny cestovními kancelářemi delším, či finančně náročnějším zájezdem. Nyní se otvírají nové možnosti, zejména aktivním, kreativním lidem, zvolit si vyvolené místo, vytvořit si svůj program podle časových i finančních možností. A to vše pohodlně a relativně i levně. Chce to jen odvahu, práci na internetu u počítače a vysněný výlet je na světě. Člověk má přece poznávat a tak, když je schopen ušetřit a obětovat určité finance, může si párkrát do roka udělat radost a vyrazit na po znávací krátkodobou cestu. Sám, s partnerem, či s přáteli. Samozřejmě i toto cestování má různá úskalí, a proto předkládám svoje zkušenosti a řešení ev. návod „jak na to“.

Zásady, poznatky, pravidla, zkušenosti a tipy byly popsány v předcho zích dílech Wanertip 1 (2015) a Wandertip 2 (2018). Tehdy platná pra vidla i možnosti se změnily zejména za doby covidové pandemie, kdy došlo k rušení spojů a novým předpisům. V současné době také dochází k roz šiřování palubních služeb a diferenciací teritorií jednotlivých leteckých společností.

Wandertip 3 tedy obsahuje nejen aktuální poznatky, ale i dalších tipy na výlety s doporučením, jak a co navštívit. Podmínky a zásady nemusí být časem aktuální, neboť neustále dochází ke změnám leteckých linek nebo pravidel. Knížka také není odborným průvodcem, ale orientačním návodem, jak si zorganizovat cestu, jak zajistit bezpečnost, financování, ubytování a základní potřeby. Zároveň od předchozích dílů přináší 10 nových destinací, které jsou atraktivnější buď místem nebo krátkým časem návštěvy tzv. „Na skok od všedních dnů“.
Číst víc
Počet stran
62
Vazba
brožovaná vazba
Hmotnost
128 g
ISBN
9788076070073
Rok vydání
2023
Naše katalogové číslo
1945777
Jazyk
čeština
Původ
Česko
3. díl série
Wandertip
Nakladatel
Littera
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Ať člověk utíká, jak chce, sobě samému neunikne. Je to jako se stínem. Pořád se vás to drží.“

Po otřesech - Haruki Murakami, 2010
Po otřesech
Haruki Murakami