Salami, goulash, marmalade-filled crepes and many other specialties: this is the best of Hungarian cuisine! From hearty casseroles, meat dishes and sweet baked goods all the way to its most exquisite culinary pleasures, ...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- André Dominé
- kolektiv
Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...
-
Knihaflexi vazbaVyprodané
Nádherná výpravná kniha s množstvom farebných fotografií ponúka popri kulinárskom zážitku aj zážitok kultúrny...
France has long been and remains the stronghold of culinary culture. No other country in the world can boast such an immense richness of specialties or comes even close to offering such an extraordinary wealth of noble restaurants...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
The "land where lemons bloom" was already a fascinating travel destination long before Goethe identified it as such. The grand culture and varied landscapes of Italy have attracted and inspired artists and writers of every epoch...
Salami, goulash, pancakes and many other delicacies - that's what Hungarian cuisin is all about! From hearty stews, meat dishes, sweet pastries, and cakes to exquisite culinary delights...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Most people have heard of blini, borscht and pirozhki (relatives of the pirogi), but what's the story behind these traditional Eastern European dishes? While vodka, caviar and Crimean sparkling wine found their way onto the shelves of Western European...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Kniha je objevitelskou výpravou za tajemstvími čínské kuchyně. Autorky i fotografové nahlížejí kuchařům přes rameno na nočních trzích čínských metropolí i v jejich domovech, uvádějí čtenáře do světa...
-
Knihaflexi vazbaVyprodané
Ako sa do syru Gorgonzola dostali tie modré kúsky? Ako sa robila zmrzlina predtým ako vynašli mrazničky? Čo všetko sa dá porozprávať o víne Piedmont? Ako sa robí paradajkový...
Culinaria European Specialities invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finland in the north to Turkey in the south...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Výpravná publikace s nádhernými fotografiemi a lákavými recepty i texty popisujícími francouzskou kuchyni a vše, co s ní souvisí. Francie nepochybně zůstává v oblasti gastronomie velmocí...
-
Knihaflexi vazbaVyprodané
Spain - its cuisine is as colorful as the country is large. While to the north the traditions of the wandering herdsmen are still maintained and tracking dogs search out truffles, exotic fruits flourish in the south...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Pirogi, blini, and borscht are familiar enough to many people, but what surprises might await us when we try ukha, khinkali, khachapuri, lahmadjo or plov? Russia, the Ukraine, and the countries of the Caucasus offer a wealth of culinary...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Those who seek out the land of the Greeks with their souls also like to nourish their bodies a la Greek. In the homeland of Homer, Sophocles, and Plato, where historical-cultural treasures and Mediterranean flair are part of everyday life, ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nepřečtete na zařízeních:
- Kindle
Více informací v našich návodech