Kuchařky podle potravin
Použité filtry
Zrušit filtry
Washoku - Umění tradiční japonské kuchyně
Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety ...
-
Knihapevná vazba569 KčDo 1 – 6 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 1 – 6 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
-
469 KčIhned ke staženíMáte čtečku, tablet nebo mobil? Stáhněte si do nich e-knihu! Budete ji mít hned a ještě ušetříte život stromů. Více informací o e-knihách najdete zde.
The Gourmand's Lemon
EN
A Collection of Stories and Recipes
The deceptively simple lemon takes center stage in the second volume of TASCHEN’s collaboration with The Gourmand, masters of the rich intersection of food and art...
-
Knihapevná vazba1 114 KčSkladem > 5 ksObjednejte teď s PPL nebo do knihkupectví Martinus v Brně a kniha je zítra u vás.