Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Vidličkou po mapě - Dagmar Heřtová, Argo, 2023
Vidličkou po mapě

Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? ...

  • Knihabrožovaná vazba
    396 Kč
    Skladem 1 ks

Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    398 Kč
    Skladem 2 ks

Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
 
Sladařství - Gabriela Basařová a kolektív, Havlíček Brain Team, 2015
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    946 Kč
    Do 4 – 6 dnů
Zelenina z jednoho hrnce - Dominika Wójciak, Grada, 2023
Zelenina z jednoho hrnce

Poznejte delikátní tajemství přípravy zeleniny v jednom hrnci! Vaření v jednom hrnci je univerzální a jednoduché, přesto můžete připravit chutný pokrm přesně podle svého gusta. ať už jde o zeleninový guláš, sytou polévku, výživnou omáčku nebo sladkou...

  • Knihapevná vazba
    400 Kč
    Skladem 1 ks

Kouzlo fermentace s plísní koji - Rich Shih, Jeremy Umansky, Alferia, 2023
Kouzlo fermentace s plísní koji

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili...

  • Knihašitá vazba
    476 Kč
    Skladem 1 ks

100 úžasných chlebů - Paul Hollywood, Esence, 2023
100 úžasných chlebů

Chléb je pro mnoho lidí základní potravina, po které dennodenně sahají takřka automaticky. Světoznámý pekař Paul Hollywood věří, že pokud si zvládnete chléb připravit doma a zažijete všechny fáze jeho výroby, od zaboření rukou...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 2 ks

Bylinky pro každého - Axel Gutjahr, Grada, 2022
Bylinky pro každého

Tato kniha by vás chtěla pozvat na výpravu do pozoruhodného světa bylinek. Na této cestě nejen poznáte početné druhy bylinek na základě textu a mnoha fotografií, ale také se dozvíte, jakým způsobem se dají nejlépe.... Dosta

  • Knihabrožovaná vazba
    250 Kč
    Do 6 – 8 dnů

Palačinky a lívance - Christa Schemedes, Vašut, 2023
Palačinky a lívance

Ať jsou malé a tlusté, nebo velké a tenoučké jako dech, ať jim říkáme lívance, palačinky, crepes, crespelle, pancake nebo blini - milují je všichni! Jejich příprava je velmi jednoduchá, a přitom se dají donekonečna obměňovat...

  • Knihabrožovaná vazba
    140 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Kuchařka z rybářské chaty - Nataša Richterová, Pointa, 2023
Kuchařka z rybářské chaty

Kuchařka z rybářské chaty nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči. Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili...

  • Knihapevná vazba
    337 Kč
    Do 2 – 5 dnů
Slavná vejce, BURDA Media 2000, 2024
Slavná vejce

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět...

  • Knihapevná vazba
    327 Kč
    Skladem > 5 ks

Vaříme z pěti surovin - Ulrike Skadow, Vašut, 2023
Vaříme z pěti surovin

Přísloví říká, že „někdy méně je více“. A opravdu – pokud chytře zkombinujete několik kvalitních surovin, můžete vykouzlit během okamžiku voňavé a chutné pokrmy. Nakupování mála surovin ušetří čas a usnadní přípravu...

  • Knihabrožovaná vazba
    145 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Rostlinně - Kolektiv, CPRESS, 2024
Rostlinně
  • Autorský kolektiv

Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to. Tato kniha vám nabízí více než 70 receptů na snídaně i brunche...

  • Knihapevná vazba
    352 Kč
    Skladem 3 ks

Knedlíky a noky - Marianne Zunner, Vašut, 2023
Knedlíky a noky

Knedlíky jsou synonymem tradice a požitku. Je to středoevropská klasika, která dokáže zasytit i potěšit: ať už je přidáme jako zavářku do polévky, naskládáme na talíř k omáčce s masem, nebo je naplníme ovocem a podáváme jako ...

  • Knihabrožovaná vazba
    145 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Sladká - Helena Vybíralová, Nakladatelství Josef Vybíral, 2023
Sladká

Větrníčky, laskonky, likérové špičky, věnečky i punčový řez vévodí zbrusu nové publikaci z edice Helenčino pečení. Na její knihy čekají nadšené amatérské i profesionální cukrářky s velkou netrpělivostí. Helena Vybíralová je vyhlášená jako jedna z...

  • Knihabrožovaná vazba
    445 Kč
    Skladem 4 ks

Modern Lager Beer - Jack Hendler, Joe Connolly, Brewers, 2024
Modern Lager Beer 
EN

The idea of crisp, pale lagers may have roots in 19th century Bohemia, but lager beer is far older and richly complex. Since Pilsner beer took the world by storm, lager beer has become a household term and a commercial behemoth...

  • Knihabrožovaná vazba
    504 Kč
    Více než 30 dní

The Vegan Baker - Zacchary Bird, Smith Street Books, 2023
The Vegan Baker 
EN

The ultimate science-meets-magic guide to plant-based baked goods for vegans who want to have their cake and eat it...

  • Knihapevná vazba
    658 Kč
    Skladem 2 ks

Losos - Kolektív autorov, Ottovo nakladatelství, 2004
Losos 
SK
  • Autorský kolektiv

Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa.


The Core of an Onion - Mark Kurlansky, Bloomsbury, 2023
The Core of an Onion 
EN

Just as the scent of sautéed onions will lure anyone to the kitchen, The Core of an Onion is sure to draw readers into their savory stories at first taste...

  • Knihapevná vazba
    553 Kč
    Do 22 – 27 dnů

A New Way to Bake - Philip Khoury, Hardie Grant, 2023
A New Way to Bake 
EN

A New Way to Bake reinvents and reimagines cakes, bakes and desserts, using plant-based ingredients that are available globally...

  • Knihapevná vazba
    820 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)