Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Přečtené kuchařky podle potravin od nakladatelství Rebo

Použité filtry
Zrušit filtry
Encyklopedie vína - Christian Callec, Rebo
Encyklopedie vína

Všetko, čo potrebujete vedieť o víne, nájdete v tejto zaujímavej encyklopédii.


Houby - Ewald Gerhardt, Rebo, 2013
Houby

Pomocí této praktické příručky čtenář spolehlivě určí druh houby na základě tří jejích hlavních znaků. Kniha zahrnuje především houby s nápadnými plodnicemi, z nichž některé se sbírají k jídlu...


Bifteky a jiné speciality z hovězího masa, Rebo, 2008
Bifteky a jiné speciality z hovězího masa

Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z hovězího masa.


Bylinky - Andrea Rausch, Brigitte Lotz, Rebo, 2008
Bylinky

Přehled nejlepších druhů a odrůd bylinek, vhodné stanoviště na zahradě, na terase, v balkonovém truhlíku i na okenním parapetu, založení bylinkové zahrady a pěstování bylinek v souladu s přírodou, sklizeň, skladování a použití...


Lexikon octů a olejů - Anne Iburg, Rebo, 2004
Lexikon octů a olejů

V další knize z řady praktických lexikonů, najdete vše o historii, výrobě, obsahových látkách a zajímavostech octů a olejů. Dozvíte se nejen o použití v kuchyni podle různých chutí, o nákupu a skladování...


Barbecue, Rebo, 2008
Barbecue

Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a ozvláštní kuchyni...


Ostrá jídla s chilli, Rebo, 2008
Ostrá jídla s chilli

V této knize vám nabízíme pestrou škálu pikantních lahůdek s chilli. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obohatily vaši kuchařskou knihovnu...


Encyklopedie koktejlů - Simon Polinsky, Rebo, 2003
Encyklopedie koktejlů

Tato publikace vám přináší výběr míchaných nápojů z celého světa seřazených od A do Z, ale nejen to. Přiblíží vám také historii destilátů a destilace, seznámí vás s tajemstvím přípravy míchaných nápojů...


Grilujeme s přáteli - Mette Ankarloo, Rebo, 2017
Grilujeme s přáteli

Krása grilování spočívá v jeho jednoduchosti a nekomplikovanosti, dobrém jídle a příjemné společnosti. Grilování znamená mnohem víc než položit kus masa na rošt a otevřít konzervu s omáčkou. V této knize je kladen důraz...


Víno - Christian Callec, Rebo, 2007
Víno

Velký obrazový lexikon vína poskytuje přehledné informace o pěstování vinné révy, jejích odrůdách, metodách výroby jednotlivých druhů vín i jejich školení. Celou knihu doprovází více než 800 barevných fotografií...

Ovocné a zeleninové speciality, Rebo, 2007
Ovocné a zeleninové speciality

Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspirace...


Kuře, Rebo, 2007
Kuře

Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím.


Encyklopedie sýrů - Ch. Callec, Rebo, 2006
Encyklopedie sýrů

Historie, výroba a druhy sýrů, uchovávání a servírování, využití v kuchyni, tipy na nákup, přehled sýrů z nejrůznějších krajin, sýry vhodné k nápojům a pro syrové pokrmy, farebné fotografie...


Kompletní encyklopedie piva - Berry Verhoef, Rebo, 2006
Kompletní encyklopedie piva

Podrobný sprievodca svetom lahodného penivého moku vám predstaví takmer 800 pív zo všetkých krajín...


Pikantní minutky, Rebo, 2006
Pikantní minutky

Rychlé, snadné a chutné recepty na skvelé minutky...


Koktejly, Rebo, 2010
Koktejly

Tyto kuchařky nabízejí moderní recepty na zdravá a lehká jídla. Mnohá z nich jsou navíc velice nenáročná na přípravu, takže strávíte v kuchyni minimum času. Knihy jsou rozděleny do kapitol podle druhu pokrmu...


Drůbeží speciality, Rebo, 2007
Drůbeží speciality

Objevte rozmanitost a originalitu drůbežích pokrmů, ať už je jejich hlavní ingrediencí kuře, husa, kachna či například perlička. Tato kniha přináší recepty na celou řadu typických i zcela netradičních pochoutek z drůbeže...


Maso - Tommy Myllymäki, Rebo, 2018
Maso

Tato kniha zahrnuje výběr výborných receptů na přípravu různých druhů masa, které si můžete snadno vyzkoušet doma. Podle přibližně stovky receptů připravíte lahodné pokrmy pro všední i sváteční dny, například vepřové kotlety s blumami a čekankou...


Lexikon vína - Christina Fischer, Rebo, 2007
Lexikon vína

Navštivte svět vín s Christinou Fischer. Vše o víně a požitku z vína: barva, aroma, chuť, produkce. Nejdůležitější odrůdy, vinařské regiony a země...


Letní smoothies - Drees Koren, Rebo, 2018
Letní smoothies

Léto, to jsou bosé nohy v trávě, vyhřívání se v záři slunce a dlouhé večery na terase. Léto jsou však i zralé a krásně zbarvené plody, z nichž lze během chvilky vykouzlit v mixéru lahodné nápoje i jiné dobroty...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová