Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Nejdražší z kategorie: papírové kuchařky podle potravin od nakladatelství CPRESS

Použité filtry
Zrušit filtry
Encyklopedie révy vinné - Pavel Pavloušek, CPRESS, 2008
Encyklopedie révy vinné

Pěstování vinné révy má v České republice velmi dlouhou tradici a v posledních letech se těší nebývalému rozmachu. Způsob obdělávání vinic a rovněž technologie zpracování hroznů a výroby vín se dostaly na velmi vysokou úroveň, srovnatelnou...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Alchymie bylin - Rosalee de la Forêt, CPRESS, 2018
Alchymie bylin

Víte, že se ve vaší kuchyni skrývá skvěle zásobená přírodní lékárna? A léčit s ní dokážete opravdu cokoli – zažívací potíže, chřipku, nespavost, bolesti hlavy i oslabenou imunitu. Stačí jen vědět, po kterých ingrediencích sáhnout. V této jedinečné...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Světový atlas whisky - Dave Broom, CPRESS, 2018
Světový atlas whisky

Atlas mapuje klíčové země i oblasti, které produkují od single malt whisky (od Aberfeldy až po Yamazaki) až po to nejlepší z bourbonu a rye whisky (od Buffalo Trace až po Wild Turkey). Upozorňuje také na mnoho inovačních přístupů rozšiřujících...

  • Knihapevná vazba
    760 Kč
    Skladem 1 ks

Dějiny piva - Jaroslav Novák Večerníček, CPRESS, 2015
Dějiny piva

Dějiny piva jsou zatím nejobsáhlejší kriticky zpracované světové dějiny piva od neolitu až do 16. století, kdy pro výrobu piva končí definitivně středověk. Autor přináší krom notoricky známých skutečností hlavně nová fakta a teorie – např. o vzniku...


Uzeninové delikatesy - Miranda Ballard, CPRESS, 2018
Uzeninové delikatesy

Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si, jak...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bylinkopedie, CPRESS, 2019
Bylinkopedie

Velká kniha bylin a rostlin, které známe z české přírody, vhodná pro zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství nebo majitele zahrad. Encyklopedie i praktická příručka v jednom plná fotografií, užitečných rad a zdravotních tipů, napsaná...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bylinky našich babiček - Pierrette Nardo, CPRESS, 2011
Bylinky našich babiček

Kniha plná úžasných praktických tipů, jak můžeme využít bylinky ze zahrádky či volné přírody pro zdraví, krásu, dobrou náladu či zpestření jídelníčku, ale třeba také k vyhnání neodbytných zahradních škůdců! Chcete si sama vyrobit s pomocí bylinek...


Filtrovaná káva - Petra Střelecká, Adriana Fialová (ilustrátor), CPRESS, 2022
Filtrovaná káva

Autorka Petra Střelecká je zakladatelkou kavárny a pražírny kávy Industra Coffee v Brně, oceňovanou baristkou na světových soutěžích a lektorkou kávových kurzů. Ve své knize se s vámi podělí nejen o své zkušenosti s přípravou kávy ale také o to, jaké...

  • Knihapevná vazba
    382 Kč
    Do 4 – 6 dnů
Rostlinně - Kolektiv, CPRESS, 2024
Rostlinně
  • Autorský kolektiv

Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to. Tato kniha vám nabízí více než 70 receptů na snídaně i brunche...

  • Knihapevná vazba
    371 Kč
    Skladem 3 ks

Tajemství domácí čajovny - Timothy D'Offay, Jan Baldwin, CPRESS, 2018
Tajemství domácí čajovny

Moře zelené pěny ve velkém černém hrnku, zvuk lžičky cinkající o okraj porcelánového šálku s květinovým vzorem, hrneček tenký jako papír, který skrývá omamně vonící elixír, chuť jílu a sladkých koření z terakotové misky tak horké, že...

  • Knihapevná vazba
    316 Kč
    Do 4 – 6 dnů
Chilli kuchařka - Kateřina Harudová, CPRESS, 2022
Chilli kuchařka

Chilli kuchařka je vtipným průvodcem pěstováním, zpracováním a hlavně vařením s chilli papričkami, protože to zdaleka není jen o tom...

  • Knihapevná vazba
    304 Kč
    Skladem 2 ks

Domácí řeznická kuchařka - Josef Dušátko, CPRESS, 2016
Domácí řeznická kuchařka

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Sushi, CPRESS, 2019
Sushi

Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bylinky české zahrádky - Petra Rubášová, CPRESS, 2017
Bylinky české zahrádky

Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Jejich popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu. Kdo chce mít své vlastní bylinky po ruce, a má balkon, zahrádku, či alespoň vhodné...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Red Hot Chilli kuchařka - Anton Enns, Nadja Buchczik, CPRESS, 2018
Red Hot Chilli kuchařka

Pálivé, pálivější, nejpálivější… ale vždy lahodné! Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně...

  • Knihapevná vazba
    284 Kč
    Skladem 1 ks

Atlas polévek - Světlana Synáková, CPRESS, 2019
Atlas polévek

Polévka může být lehká a připravit žaludek na hlavní chod. Může být i hutná a zasytit na dlouhou dobu. Může být třeba s chlebem, knedlíčky, luštěninami, houbami nebo kokosovým mlékem. Také nám může připomínat kuchyni naší maminky, nebo vonět po...

  • Knihapevná vazba
    276 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Bylinkopedie 2 - Martin Chvapil, CPRESS, 2021
Bylinkopedie 2

Další velká kniha bylin a rostlin ze série Bylinkopedie, které známe z české přírody, vhodná pro zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství nebo majitele zahrad. Encyklopedie i praktická příručka v jednom plná fotografií, užitečných rad a...

  • Knihapevná vazba
    270 Kč
    Skladem 1 ks

Život je raut - Daniela Hannová, Hannah Saleh, Jana Patočková, CPRESS, 2017
Život je raut

Jsme jediný upřímný foodblog. Jsme jako Sex ve městě, kdyby Carrie a spol žily v Praze na pokraji nervovýho zhroucení. Utopenec je naše makronka a pivo je naše šampaňský. Socio-kulturní souvislosti, návraty do dětství v jídelnách a před...

  • Knihapevná vazba
    257 Kč
    Skladem 1 ks

Lexikon kávy - Jiří Plšek, Tereza Jirků Váňa (ilustrátor), CPRESS, 2017
Lexikon kávy

Málokdo si bez kávy dokáže představit začátek dne. Je to první, co nabízíme všem návštěvám, přátelům a známým. Denně jí na celém světě vypijeme přes dvě miliardy šálků. Přesto je pro většinu z nás jen prostředkem k povzbuzení a nemáme ponětí, kde...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Domácí sýry - Petra Rubášová, CPRESS, 2018
 
Domácí sýry - Petra Rubášová, CPRESS, 2022
Domácí sýry

Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby! Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, koupit mléko, sehnat si doporučované pomůcky a...

  • Knihabrožovaná vazba
    204 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • Knihabrožovaná vazba
    233 Kč
    Skladem 1 ks
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis