Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Na téma hamburgery v českém jazyku kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
Burgery - Sarah Schocke, Alexander Dölle, Vašut, 2015
Burgery

Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najdete v naší knize...

  • Knihabrožovaná vazba
    128 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Dokonalý steak (český jazyk) - Marcus Polman, Slovart CZ, 2014
Dokonalý steak (český jazyk)

Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    307 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Gastrosexuál - Svenja Jelen, Simon Knittel, Emil Levy Z. Schramm, CPRESS, 2020
Gastrosexuál

Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou...

  • Knihapevná vazba
    203 Kč
    Skladem 1 ks
  • 209 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    114 Kč
    Skladem
Další formáty

Hamburgery - 50 snadných receptů, Naše vojsko CZ, 2015
Hamburgery - 50 snadných receptů

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů...

  • Knihapevná vazba
    209 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    132 Kč
    Skladem

Vegetariánské burgery - Lukas Volger, Edice knihy Omega, 2017
Vegetariánské burgery

Ať už jste zastánci vegetariánství či nikoli, jiste mi dáte za pravdu, že čerstvý, doma připravený hamburger, je mnohem lepší než ty rozmrazené, podávané v papírových krabicích...

  • Přečtenávýborný stav
    176 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    399 Kč
    Více než 30 dní

Steaky, Grada, 2008
Steaky

Masíčko krátce opečené, obalované nebo grilované, pro všední den, pro hosty či pro přátele – na steacích, řízcích či kotletách si vždy pochutnáte a navíc dodají vašemu tělu důležité látky a vitaminy...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Steaky a jiné speciality z vepřového masa, Rebo, 2008
Steaky a jiné speciality z vepřového masa

Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z vepřového masa.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Hamburgry a pokrmy z mletého masa, Rebo, 2006
Hamburgry a pokrmy z mletého masa

Rychlé, snadné a chutné recepty na vynikající pokrmy z mletého masa...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Rychlé večeře: Burgery - Kate McMillan, Edice knihy Omega, 2017
Rychlé večeře: Burgery

Burger je klasický pokrm, ať už jde o nedělní večeři nebo grilování na zahradě. V této knize najdete recepty na všechny druhy velkých burgerů, každý si zde najde své – masové, vegetariánské, originální i velmi jednoduché burgery...


Weber grilování: Steaky - Jamie Purviance, Ikar CZ, 2016
Weber grilování: Steaky

Šťavnatý, zprudka ogrilovaný steak neodmyslitelně patří k letnímu posezení s rodinou a přáteli. Naučte se i vy vybrat to nejlepší maso, připravit k němu pikantní i jemné omáčky a inspirujte se recepty sesbíranými pod značkou Weber...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Weber grilování: Burgery - Jamie Purviance, Ikar CZ, 2016
Weber grilování: Burgery

Co může být lepšího, než zakousnout se do šťavnatého a chuťově vyladěného burgeru? Vůně grilovaných karbanátků a zeleniny, měkká houska a skvěle ochucené omáčky, to vše přímo vybízí ke grilování na zahradě. V této knize najdete ty nejlepší recepty...


Minutky, řízky a steaky - Norbert Frank, Svojtka&Co., 2002
Minutky, řízky a steaky

Nejlepší kousky z pánve...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kotlety, špízy, řízky... - Libuše Vlachová, Agentura VPK, 2008
Kotlety, špízy, řízky...

Kotlety, špízy a řízky jsou oblíbené v každé rodině pro denní stravování i pro pohoštění přátel. Předpisů na jejich přípravu obvykle nemíváme nikdy dost a rádi překvapíme své strávníky nějakým novým pokrmem.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Steaky - Paul Gayler, Ikar CZ, 2011
Steaky

Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň...


Sestav si svůj burger - Vicki Smallwood, Mladá fronta, 2015
Sestav si svůj burger

Zajímavě sestavená kniha je určena jak milovníkům burgerů, tak i těm, kteří se do tajů tohoto fenoménu teprve chystají proniknout. Stránky jsou rozstřiženy na jednotlivé recepty na burger, omáčku, oblohu a bulku – vše, co do správného burgeru patří...

  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.“

Letní světlo, a pak přijde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
Jón Kalman Stefánsson