Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Koláče - kuchařka z edice Apetit (1), BURDA Media 2000, 2010
Koláče - kuchařka z edice Apetit (1)

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! ...


Kniha o kávě - Petra Veselá, Smart Press, 2010
Kniha o kávě
Martinus.cz
Martinusák doporučuje 5

Autorka Petra Veselá patří mezi odborníky v tomto oboru. Má svou kavárnu a vědomosti o kávě předává dál na školeních. Proto se rozhodla napsat knihu, aby se o správné přípravě kávy a jejích možnostech dozvěděla i širší veřejnost...


Vaříme podle Herbáře - Kateřina Winterová, Linda Rybová, Edice ČT, 2014
Vaříme podle Herbáře

Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví. Generacemi ověřené recepty zvládne každý...


Bylinky - Andrea Rausch, Brigitte Lotz, Rebo, 2008
Bylinky

Přehled nejlepších druhů a odrůd bylinek, vhodné stanoviště na zahradě, na terase, v balkonovém truhlíku i na okenním parapetu, založení bylinkové zahrady a pěstování bylinek v souladu s přírodou, sklizeň, skladování a použití...


Malá encyklopedie českých a moravských vín - Černý Branko, Geronimo Collection, 2006
Malá encyklopedie českých a moravských vín

Malá encyklopedie českých a moravských vín - průvodce po vínech České republiky. Kniha slouží jako nepostradatelný průvodce víny České republiky, která budou v maloobchodní síti k dispozici v závěru roku 2006 a v první polovině...


Toskánsko, Marco Polo, 2015
Toskánsko

Průvodce Toskánskem, regionem uprostřed Itálie, v praktické vazbě se skrytou spirálou pro praktické listování ve kterém najdete...


Vaříme s bylinkami - Jekka McVicarová, Ikar CZ, 2011
Vaříme s bylinkami

Velká kniha o bylinkách byla hit. V nové publikaci nabízí Jekka McVicarová 250 originálních receptů, v nichž používá na 50 nejlepších čerstvých bylinek. Jakmile zařadíte bylinky do každodenního vaření, jídlo bude chutnější...


Barbecue, Rebo, 2008
Barbecue

Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a ozvláštní kuchyni...


Ostrá jídla s chilli, Rebo, 2008
Ostrá jídla s chilli

V této knize vám nabízíme pestrou škálu pikantních lahůdek s chilli. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obohatily vaši kuchařskou knihovnu...


Výroba slivovice a jiných pálenek - Jan E. Dyr, Josef Dyr, Maxdorf, 2020
Výroba slivovice a jiných pálenek

Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic. Jsou v ní uvedeny praktické, srozumitelné...

Džusy: Zdravé řešení - Erin Quon, Edice knihy Omega, 2017
Džusy: Zdravé řešení

Džusy a smoothies ze syrového ovoce, zeleniny a ořechů jsou velmi zdravé. Tyto šťávy jsou prokazatelně velmi zdravé a pomohou vám cítit se mnohem lépe. V této knize najdete více než 90 receptů na lahodné šťávy, které vás povzbudí...


Světová ročenka vín 2008 - Hugh Johnson, Slovart CZ, 2008
Světová ročenka vín 2008

Ročenka je nejprodávanější publikací o víně na světě vůbec. Je vinařskou "biblí", o které časopis Newsweek tvrdí, že by ji měl vlastnit každý milovník vína...


Milovník kávy, Pangea, 2020
Milovník kávy

I ten nejobyčejnější hrnek může obsahovat neodolatelnou kombinaci sestávající z lahodné chuti a bohatého aroma. Káva vám může zpříjemnit každý den. Tato kniha vás seznámí s nejrozšířenějšími druhy kávy, s jejím pěstováním i správnou přípravou...


Zdravá požitkářka - Nicole Herft, Edice knihy Omega, 2018
Zdravá požitkářka

Zdravá požitkářka, to je svěží přístup k přípravě koktejlů, v níž lahodné chutě a superpotraviny tvoří výživný energetický koktejl. Nicole Herft nepoužívá cukr ani sirupy, přesto se jí podařilo namíchat inspirující koktejly, které překypují chutěmi...


Řízky, Ottovo nakladatelství, 2009
Řízky

Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub...


Čerstvé šťávy z ovoce a zeleniny - Sarah Cadji, Metafora, 2015
Čerstvé šťávy z ovoce a zeleniny

Pravidelné pití čerstvých ovocných a zeleninových šťáv je pro lidské tělo blahodárné a k nezaplacení. Kniha pomůže i úplným „džusovým" začátečníkům stát se mistry. Dozvíte se, co všechno budete k výrobě potřebovat, které ovoce a zeleninu vybrat...


Vaříme podle Herbáře 2 - Kateřina Winterová, Linda Rybová, Edice ČT, 2014
Vaříme podle Herbáře 2

Poplamenice, variace na téma pesto, octy a oleje, sirupy, přírodní antibiotika, hrušky v mnoha podobách, martinské rohlíky, jeřabinový džem a marináda, dýně a zase dýně, šípek nejen na čaj, polévky z ráje, podzimní pastýřský koláč...


Polévková mánie - Kathryn Bruton, Metafora, 2016
Polévková mánie

Už naše babičky říkávaly, že polévka je grunt. A nejlepší ze všeho je domácí. Jenže co s tím, když nemáme čas? A po pravdě řečeno, klasické polévky - bramboračka...


Bylinky a koření v kuchyni - Jill Normanová, Ottovo nakladatelství, 2006
Bylinky a koření v kuchyni

Pokud vás lákají kulinářské dobrodružství, vydejte se s tímto průvodcem světem bylinek a koření do tajemné, vzrušující a ještě stále neprobádané říše chutí a vůní...


Oleje - Ursula Ferrigno, Edice knihy Omega, 2017
Oleje

Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton