Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Na téma zelenina kuchařky podle potravin od nakladatelství Slovart

Použité filtry
Zrušit filtry
Ještě více hojnosti - Yotam Ottolenghi, Slovart, 2018
Ještě více hojnosti

Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o...

  • Knihapevná vazba
    330 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    349 Kč
    Ihned ke stažení

Leto na tanieri - Tanja Dusy, Slovart, 2016
Leto na tanieri 
SK

Konečne je tu leto! Krehká, svieža zelenina, šťavnaté ovocie a vôňa čerstvých byliniek – nastal čas, aby ste si to všetko vychutnali všetkými zmyslami. Táto kniha ponúka...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    466 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    187 Kč
    Skladem

Zeleninové zázraky z jedného plechu - Liz Franklin, Slovart, 2019
Zeleninové zázraky z jedného plechu 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Stovka receptov Liz Franklinovej na slané aj sladké jedlá má dve prednosti: je výberom tých najlepších chutí z piatich kontinentov a jedlá (áno, aj polievky) pripravíte jednoducho na plechu alebo v pekáči....

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Do 2 – 6 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    191 Kč
    Skladem

Zelenina, moja láska - Marcel Ihnačák, Slovart, 2013
Zelenina, moja láska 
SK

V druhej knihe šéfkuchára Marcela Ihnačáka Zelenina, moja láska sa spolu s ním zamilujete do zeleniny. Kapitoly venované jej jednotlivým druhom presvedčia aj tých najzarytejších mäsožravcov...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    203 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    335 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Zelenina - Kolektív autorov, Slovart
Zelenina 
SK
  • Autorský kolektiv

Od klasickej špargle s holandskou omáčkou alebo dusenej červenej kapusty až po...


Cesnak a cibuľa - Jill Normanová, Slovart, 2004
Cesnak a cibuľa 
SK

Cesnak a cibuľu pestujú ľudia už stáročia. Je to najznámejšia zelenina kuchýň celého sveta. Len málo chuťovo výrazných pokrmov možno pripraviť bez ich pikantnosti a charakteristickej vône.


Dopestuj a zjedz, Slovart, 2009
Dopestuj a zjedz 
SK

Podľa jednoduchých návodov si dopestuješ šťavnaté paradajky, ktoré môžeš opiecť a pripraviť z nich chutné vežičky, bucľaté tekvice na výborné koláče, sladučké jahody na neodolateľné snehové pusinky a ďalšie lákavé dobroty...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    81 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano