Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Přečtené kuchařky podle potravin - pečení

Použité filtry
Zrušit filtry
Koláče - kuchařka z edice Apetit (1), BURDA Media 2000, 2010
Koláče - kuchařka z edice Apetit (1)

První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý! ...


Lahodná čokoláda (český jazyk), Slovart CZ
Lahodná čokoláda (český jazyk)

Čokoláda! Již celá staletí se lidé na celém světě nechávají svést potěšením z této zvláštní pochoutky. Inspirativní sbírka receptů, kterou máte ...


Řízky, Ottovo nakladatelství, 2009
Řízky

Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub...


Pečeme sladké i pikantní - Hedwig Maria Stuber, Ikar CZ, 2014
Pečeme sladké i pikantní

Vyberte si z nabídky více než 400 receptů na sladké a slané pečení. Nemůžete je nikdy pokazit a budou chutnat skvěle. Kniha nabízí klasiku, mezinárodní speciality, rodinné recepty autorek a recepty jejich přátel...


Drůbež mnoha chutí, Reader´s Digest Výběr
Drůbež mnoha chutí

U každého receptu najdou informace o složení a obsahu živin v jedné porci, o přednostech tohoto pokrmu a jeho možných obměnách i celostránkovou barevnou fotografii hotového pokrmu pro inspiraci.


Minutky - Karel Höfler, Gen, 2005
Minutky

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa, zvěřiny to pravé.


Plátky masa na 50 způsobů, Grada, 2007
Plátky masa na 50 způsobů

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely...


Pikantní minutky, Rebo, 2006
Pikantní minutky

Rychlé, snadné a chutné recepty na skvelé minutky...


Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...


Rychlé večeře: Burgery - Kate McMillan, Edice knihy Omega, 2017
Rychlé večeře: Burgery

Burger je klasický pokrm, ať už jde o nedělní večeři nebo grilování na zahradě. V této knize najdete recepty na všechny druhy velkých burgerů, každý si zde najde své – masové, vegetariánské, originální i velmi jednoduché burgery...

Víno a jídlo - Libor Ševčík, Grada
Víno a jídlo

Cílem publikace není předložit veřejnosti odborné knihy, ale pokusit se přinést přehlednou čtivou formou maximum informací o víně.


Zapékaná jídla - Šárka Vaiglová, Amipa, 2008
Zapékaná jídla

Naleznete zde recepty na zapékané brambory, zapečenou zeleninu, zapečené těstoviny, zapečené ryby, různé druhy zapečeného masa a uzeniny, sladká zapečená jídla, zapečené houby a ostatní zapečená jídla....


Velká kniha vaření a pečení, Rebo, 2007
Velká kniha vaření a pečení

Tato inspirující kniha je plná rad a receptů s bylinkami a kořením, od pažitky po vanilku. Snadné a rychlé recepty ukazují, jak bylinky a koření mohou z obyčejného jídla učinit přímo dobrodružství chutí a vůní...


To najlepšie z mäsa - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Perfekt, 2010
To najlepšie z mäsa 
SK

Dvojica autorov Zdenka Horecká (recepty) a Vladimír Horecký (fotografie) predstavuje osobitý fenomén v tvorbe kuchárskych kníh na Slovensku. Ich "kuchárska" kariéra odštartovala v roku 1995, keď začali spolupracovať s časopisom Život...


Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty 
SK

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...


Pomôžem ti piecť - Hedwig Maria Stuber, Ikar, 2014
Pomôžem ti piecť 
SK

Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť. Okolo 400 receptov patriacich ku skutočnej klasike na národné...


Čokoláda, Agentúra Cesty, 2006
Čokoláda 
SK

"Prišla som na tento svet, aby som si vychutnala život a jeho dary. Čokoláda je jedným z najväčších pokušení, aké si človek môže predstaviť..."


Lahodná čokoláda (slovenský jazyk), Slovart, 2014
Lahodná čokoláda (slovenský jazyk) 
SK

Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka...


Lahodná čokoláda, Slovart, 2008
Lahodná čokoláda 
SK

Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka výberom tých najlepších receptov...


Ovocná hrnčeková kuchárka - Svatava Poncová, Georg, 2014
Ovocná hrnčeková kuchárka 
SK

Svatava Poncová patrí medzi najúspešnejšie autorky kníh (najmä múčniky, torty, koláče), ktorej publikácie dosiahli u nás a v zahraničí náklad prevyšujúci štvrť milióna výtlačkov. T áto knižka sa zameriava na sladké ovocné recepty všedných dní...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen