Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Hnědá na téma koření kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
Rok ve Svatojánu - Eva Francová, Motto, 2017
Rok ve Svatojánu

Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    399 Kč
    Skladem 3 ks

Kytky k jídlu v receptech i herbáři - Jana Vlková, Vlková Jana, 2018
Kytky k jídlu v receptech i herbáři

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři...

  • Knihapevná vazba
    351 Kč
    Více než 30 dní

Křížovky s recepty, Alfasoft, 2018
Křížovky s recepty

Křížovky s recepty - Středomořská jídla

  • Knihabrožovaná vazba
    56 Kč
    Do 5 – 7 dnů

Bylinky pro děti a maminky 2

V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři "nejobyčejnější" léčivé plevely a bylinky, které lze u nás sbírat a pěstovat. Text je zaměřen na využití rostlin v jídelníčku, při léčení nemocí v těhotenství...

  • 382 Kč
    Ihned ke stažení

Les a louka na talíři

Autorka vás v neobvyklé kuchařce zve na dlouhou procházku loukou i lesem: cestou vám bude vyprávět příběhy bylin a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich. Nabídne vám víc než 150 zdravých a levných receptů z rostlin...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    254 Kč
    Ihned ke stažení

Salt, Fat, Acid, Heat - Samin Nosrat, Canongate Books, 2017
Salt, Fat, Acid, Heat 
EN

While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid, Heat...

  • Knihapevná vazba
    840 Kč
    Skladem 1 ks

Pěstujeme bylinky - Gabriela Kliková, Zuzana Pavelková, Grada, 2000
Pěstujeme bylinky

Proti velkému počtu knih o bylinkách má tato publikace jednu podstatnou přednost. Není tak rozsáhlá jako jiné, a přesto v ní nic nechybí.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Svět bylinek, Rebo, 2011
Svět bylinek

Dárkový set Svět bylinek jistě potěší všechny, kteří se rádi oddávají kulinářskému umění a experimentují s bylinkami. V knize naleznete nejen základní informace o jednotlivých druzích bylinek, jako je jejich aroma...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Koření - Gill Daviesová, Esence, 2017
Koření

Kniha o koření se zabývá jeho historií, pěstováním i využitím v medicíně a v kuchyni. Pronikavě aromatické koření se například hodí pro zvýraznění chuti vín a lihovin, k výrobě přírodních léčiv a lektvarů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Co budu vařit? II., Nava, 2003
Co budu vařit? II.

Druhý díl úspěšné knihy Co budu vařit? je opět plný zajímavých a vyzkoušených receptů, doladěných lidmi z Koření od Antonína. Kromě receptů najdete v knize i praktický seznam koření a směsí koření s popisem a použitím v naší i světové kuchyni...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Co budu vařit? III., Nava, 2014
Co budu vařit? III.

Třetí pokračování úspěšné knihy receptů s Kořením od Antonína, vyhlášeného plzeňského kořenářství. V knize najdete padesát jednoduchých a chutných receptů pro všechny...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Tradiční koření I. - Dagmar Lánská, Nakladatelství Lidové noviny, 2001
Tradiční koření I.

Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Od anýzu po zázvor.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bylinkopedie, CPRESS, 2019
Bylinkopedie

Velká kniha bylin a rostlin, které známe z české přírody, vhodná pro zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství nebo majitele zahrad. Encyklopedie i praktická příručka v jednom plná fotografií, užitečných rad a zdravotních tipů, napsaná...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Koření - Richard Craze, Fortuna Print, 2007
Koření

Tato kniha vám přehledně přiblíží vše o koření - o jeho historii, způsobu pěstování a sklizně, zpracování a možnosti použití. Ilustrovaný seznam rostlin, ve kterém je popsáno přes 50 druhů koření z nejrůznějších zemí...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pikantní kuchyně - Kolektiv autorů, Rebo, 2002
Pikantní kuchyně
  • Autorský kolektiv

Více jak 40 snadných, plně vyzkoušených receptů.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Koreniny - Richard Craze, Fortuna Print, 2002
Koreniny 
SK

V centre pozornosti tejto knihy sú látky, ktorých význam a cena pre kvalitu života vysoko prevyšuje množstvá, v ktorých ich používame...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
Nikdykde
Neil Gaiman