Přeskočit na hlavní obsah
Martinus Knihy roku 2024 - Nechte se inspirovat
Martinus Knihy roku 2024 - Nechte se inspirovat

Kuchařky podle úpravy

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Richard Hart Bread - Laurie Woolever, Henrietta Lovell, Richard Hartnoll, Clarkson Potter, 2024
Novinka
Richard Hart Bread 
EN

A comprehensive guide to the craft of baking bread, featuring more than 60 recipes filled with all the expertise and experience of the founder of Copenhagen’s Hart Bageri and former head baker at San Francisco’s Tartine...


Anna Olson's Baking Wisdom - Anna Olson, Random House, 2023
Anna Olson's Baking Wisdom 
EN

Inside Baking Wisdom lies the answer to every baking question you’ve ever had (and many you haven’t yet), plus over 150 perfected recipes—both savoury and sweet—for bakers of all skill levels...


French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...


Laduree Macarons - Vincent Lemains, ACC Art Books, 2023
Laduree Macarons 
EN

The legendary Ladurée macaron is finally unveiled: recipes for all 80 flavours from the famous brand that created the macaron.Bright, colourful packaging and add-on poster enclosed with 101 full-colour photographs of the Ladurée macarons...


A New Way to Bake - Philip Khoury, Hardie Grant, 2023
A New Way to Bake 
EN

A New Way to Bake reinvents and reimagines cakes, bakes and desserts, using plant-based ingredients that are available globally...


Simply Jamie - Jamie Oliver, Penguin Books, 2024
Simply Jamie 
EN

In five knockout chapters covering Midweek Meals, Weekend Wins, Trusty Traybakes, Cupboard Love and Perfect Puds, Jamie has produced a cookbook that will fit seamlessly into your life.


Jane's Patisserie Everyday - Jane Dunn, Ebury, 2023
Jane's Patisserie Everyday 
EN

Bestselling author Jane Dunn shows you how easy it is to bake every day with her simple treats, foolproof cakes, and comforting savoury bakes...


What's for Dessert - Claire Saffitz, Clarkson Potter, 2022
What's for Dessert 
EN

Claire Saffitz returns with 100 recipes for all dessert people—whether you’re into impressive-yet-easy molten lava cakes, comforting rice pudding, or decadent chestnut brownies...


Pinch of Nom Air Fryer - Kay Allinson, Kate Allinson, Pan Macmillan, 2024
Pinch of Nom Air Fryer 
EN

5-million copy bestselling authors, Pinch of Nom, are back with the brand-new book everyone has been asking for: super-easy, calorie-counted and utterly delicious air fryer recipes...


Bakes That Break The Internet - Kat Buckley, Pop Press, 2023
Bakes That Break The Internet 
EN

Packed with the internet's most-loved recipes...


Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Staň se tím, kým jsi.“

Když Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom, 2014
Když Nietzsche plakal
  • Irvin D. Yalom