Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Na téma maso v českém jazyku kuchařky podle úpravy od nakladatelství Ikar CZ

Použité filtry
Zrušit filtry
Nejlepší recepty z barbecue, Ikar CZ, 2016
Nejlepší recepty z barbecue

Vůně masa opékajícího se na grilu je typicky letní záležitost, spojená s posezením na zahradě v kruhu rodiny a přátel. V této knize najdete mnoho lahodných receptů, užitečných návodů a tipů, stejně jako přehled potřebného...


Grilování a mnohem víc - Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas, Ikar CZ, 2016
Grilování a mnohem víc

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo šťavnatých...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    120 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Weber grilování: Burgery - Jamie Purviance, Ikar CZ, 2016
Weber grilování: Burgery

Co může být lepšího, než zakousnout se do šťavnatého a chuťově vyladěného burgeru? Vůně grilovaných karbanátků a zeleniny, měkká houska a skvěle ochucené omáčky, to vše přímo vybízí ke grilování na zahradě. V této knize najdete ty nejlepší recepty...


Myslivecká kuchařka - Jaroslav Palas, Ikar CZ, 2011
Myslivecká kuchařka

K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Klobásy, párky a salámy - Nichola Fletcherová, Ikar CZ, 2013
Klobásy, párky a salámy

Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevte svět lákavých klobás,...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Weber grilování: Steaky - Jamie Purviance, Ikar CZ, 2016
Weber grilování: Steaky

Šťavnatý, zprudka ogrilovaný steak neodmyslitelně patří k letnímu posezení s rodinou a přáteli. Naučte se i vy vybrat to nejlepší maso, připravit k němu pikantní i jemné omáčky a inspirujte se recepty sesbíranými pod značkou Weber...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass