Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty 
SK

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    127 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    212 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Toto nie je kuchárska kniha 2 - Jozef Koleják, Martin Bajaník (ilustrátor), Slovart, 2021
Toto nie je kuchárska kniha 2 
SK

Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta...

  • Knihapevná vazba
    384 Kč
    Skladem > 5 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    379 Kč
    Ihned ke stažení

Franklin Barbecue - Aaron Franklin, Jordan Mackay, Ten speed, 2015
Franklin Barbecue 
EN

A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...

  • Knihapevná vazba
    601 Kč
    Do 16 – 21 dnů

Vášeň pro grilování - Angelo Menta, Slovart CZ, 2017
Vášeň pro grilování

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 1 ks

Jak grilovat - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2022
Jak grilovat

Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na otevřeném ohni: od výběru a koupi grilu až po bezpečné zapálení ohně a jeho...

  • Knihapevná vazba
    406 Kč
    Skladem 2 ks

Pochúťky z domácich cestovín - Zoltán Liptai, EX book, 2014
Pochúťky z domácich cestovín 
SK

V knihe nájdete najobľúbenejšie jedlá tradičnej kuchyne s použitím klasického rezancového cesta, počnúc cestovinovou polievkou cez tvarohové rezance až po zapekané cestoviny. Dúfame, že táto zbierka receptov bude každého motivovať, aby sa s odvahou....

  • Knihapevná vazba
    125 Kč
    Skladem 1 ks

Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Přečtenávýborný stav
    274 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    346 Kč
    Do 8 – 11 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení
Další formáty

Sushi - Stefanie Nickel, Vašut, 2021
Sushi

Japonské rolky zvané sushi jsou kultovní záležitostí, ale není to jen krátkodobý módní trend. Jsou zdravé, chutné a výživné – a jako takové patří do každého zdravého jídelníčku. Domácí výrobu sushi by měl aspoň jednou...

  • Knihabrožovaná vazba
    139 Kč
    Skladem 1 ks

Talianske tradičné jedlá  - cestoviny, Foni book, 2017
Talianske tradičné jedlá - cestoviny 
SK

Talianska kuchyňa je bez cestovín nepredstaviteľná – to vie asi každý. Táto rozsiahla, nádherne ilustrovaná kuchárska kniha nám predstaví štyristo tradičných talianskych receptov svetoznámych cestovín pasta s chutnými ragú a omáčkami, aromatickou...

  • Knihapevná vazba
    244 Kč
    Skladem 1 ks

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2023
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu....

  • Knihabrožovaná vazba
    238 Kč
    Do 4 – 5 dnů
Zeleninová kuchařka - Petr Klíma, Smart Press, 2022
Zeleninová kuchařka

Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena...

  • Knihapevná vazba
    326 Kč
    Skladem 1 ks

Pomazánky - Alena Doležalová, Dona, 2021
Pomazánky

Není nic jednoduššího, než si připravit několik ingrediencí, různě je pokrájet a zamíchat a máte hotovou svačinu, večeři nebo...

  • Knihapevná vazba
    217 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Knedlíky a noky - Marianne Zunner, Vašut, 2023
Knedlíky a noky

Knedlíky jsou synonymem tradice a požitku. Je to středoevropská klasika, která dokáže zasytit i potěšit: ať už je přidáme jako zavářku do polévky, naskládáme na talíř k omáčce s masem, nebo je naplníme ovocem a podáváme jako ...

  • Knihabrožovaná vazba
    145 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Cestoviny - Alena Winnerová, Josef Winner, Fortuna Libri, 2018
Cestoviny 
SK

Kuchárska kniha, ktorá obsahuje 270 vyskúšaných receptov. Tie možno ľahko pripraviť z ingrediencií bežne dostupných na trhu. Sú jednoduché a vhodné pre každé varenie. Recepty sprevádzajú fotografie, a navyše kniha obsahuje podrobný postup na výrobu...

  • Přečtenávýborný stav
    153 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    257 Kč
    Skladem 2 ks

Vaříme a pečeme na plechu - Volker Eggers, Vašut, 2023
Vaříme a pečeme na plechu

Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně. Chutě a vůně se propojí v jeden lahodný...

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Coolinári v kuchyni - Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík, Ikar, 2021
Coolinári v kuchyni 
SK

Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ...

  • Knihapevná vazba
    430 Kč
    Skladem 1 ks

Pochúťky a misy z hydiny - František Janata, Plat4M Books, 2013
Pochúťky a misy z hydiny 
SK

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    87 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    173 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Těstoviny - Alena Winnerová, Josef Winner, Dona, 2017
Těstoviny

Kuchařka je souborem 270 vyzkoušených receptů, které lze snadno připravit z ingrediencí běžně dostupných na českém trhu. Recepty jsou jednoduché, chutné a vhodné pro každodenní vaření. Kniha je bohatě fotograficky vybavena...

  • Knihabrožovaná vazba
    223 Kč
    Skladem 1 ks

Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    190 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    199 Kč
    Skladem
Další formáty



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Líbaná ústa ničeho nepozbývají, ale obnovují se jako luna.“

Dekameron - Giovanni Boccaccio, 2014
Dekameron
Giovanni Boccaccio